Erdészeti gépbemutató

2023. szeptember 19. 15:46
Az Agrárgazdasági Kamara, az Andreas STIHL Kft. és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényt szervez, melyen erdészeti gépek gyakorlatorientált bemutatására kerül sor.
A rendezvény 2023. október 19-én (csütörtökön), Biatorbágyon kerül megrendezésre.
Erdészeti gépbemutató
Az esemény célja a fakitermelés és faápolás korszerű kézi eszközeinek elméleti és gyakorlati bemutatása – olvasható a Nemzeti Agárkamara (NAK) cikkében.
 
Az esemény részletes programja ITT érhető el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 09-ig jelezhető, e-mailben: major.tamas@uni-sopron.hu
 
forrás: agrotrend.hu/NAK, Kovácsevics Pál

Kapcsolódó cikkek

28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum

2023. augusztus 04. 13:35
A Debreceni Egyetem MÉK Növényvédelmi Intézete, a Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány, az MTA DAB Növényvédelmi Munkabizottsága, a Hajdú-Bihar Megyei Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara,valamint a Hallgatók Gulyás Antal Növényvédelmi Köre szervezésében kerül megrendezésre októberben a 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum.

Osztatlan közös tulajdon felszámolása – mi lesz a haszonbérlettel?

2023. június 29. 13:09
A haszonbérlet az osztatlan közös tulajdon kimérése után sem szűnik meg, az eredeti szerződés tehát változatlan feltételekkel fennmarad.
 
Viszont a helyzet olyan szempontból különleges, hogy ilyenkor új helyrajzi számok jönnek létre.