Erdészeti gépbemutató

2023. szeptember 19. 15:46
Az Agrárgazdasági Kamara, az Andreas STIHL Kft. és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényt szervez, melyen erdészeti gépek gyakorlatorientált bemutatására kerül sor.
A rendezvény 2023. október 19-én (csütörtökön), Biatorbágyon kerül megrendezésre.
Erdészeti gépbemutató
Az esemény célja a fakitermelés és faápolás korszerű kézi eszközeinek elméleti és gyakorlati bemutatása – olvasható a Nemzeti Agárkamara (NAK) cikkében.
 
Az esemény részletes programja ITT érhető el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 09-ig jelezhető, e-mailben: major.tamas@uni-sopron.hu
 
forrás: agrotrend.hu/NAK, Kovácsevics Pál

Kapcsolódó cikkek

USA: a hideg és a hóveszély késlelteti a betakarítást

2023. november 03. 11:21
Súlyos helyzetbe kerülhetnek a kukoricatermelő farmerek.
 
Az USA közép-nyugati kukorica övezetében az időjárás október végén általában hidegebbre fordul, sőt az utóbbi években szeszélyessé is kezd válni, ami nagyon érzékenyen érinti a helyi termelőket.
 

Már pályázhatnak az állatjóléti támogatásra a baromfitartók!

2022. november 16. 09:33
Az állatjóléti feltételek javításáért és az állategészségügyi problémák megelőzésért – a baromfi ágazat számára elérhető – támogatási konstrukciót indított az Agrárminisztérium – mondta Feldman Zsolt.