Erdészeti gépbemutató

2023. szeptember 19. 15:46
Az Agrárgazdasági Kamara, az Andreas STIHL Kft. és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényt szervez, melyen erdészeti gépek gyakorlatorientált bemutatására kerül sor.
A rendezvény 2023. október 19-én (csütörtökön), Biatorbágyon kerül megrendezésre.
Erdészeti gépbemutató
Az esemény célja a fakitermelés és faápolás korszerű kézi eszközeinek elméleti és gyakorlati bemutatása – olvasható a Nemzeti Agárkamara (NAK) cikkében.
 
Az esemény részletes programja ITT érhető el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 09-ig jelezhető, e-mailben: major.tamas@uni-sopron.hu
 
forrás: agrotrend.hu/NAK, Kovácsevics Pál

Kapcsolódó cikkek

Újra sikert aratott a Bábolnai Gazdanapok

2023. szeptember 11. 14:18
A kiállítás 36. alkalommal állt a mezőgazdaság szolgálatába, kiemelten, de nem kizárólag a gépesítésre és szántóföldi növénytermesztésre fókuszálva.

A víz kincs a lábunk alatt. De mindig elég jut majd belőle?

2023. március 22. 12:02
A víz fontosságára nem csak a világnapján kellene odafigyelni.
 
A víz világnapja minden évben március 22-ére esik. A világnap célja, hogy tisztában legyünk a víz fontosságával és hogy milyen nagy veszélyben vannak a vízkészleteink. A világnapot 1992-ben, a Rio de Janeiróban tartott nemzetközi Környezet és Fejlődés konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése, és egy év múlva nyilvánították hivatalos világnappá.