Felmentették az Agrárminisztérium államtitkárát: új pozíciót kapott Zsigó Róbert

2020. október 02. 09:15
Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára 2020. szeptember 30-ai hatállyal felmentették Zsigó Róbertet az Agrárminisztérium államtitkárát e megbízatása alól. Zsigó Róbertet egyúttal 2020. október 1-jei hatállyal új pozíciót kapott, kinevezték a Miniszterelnökség államtitkárává.
Felmentették az Agrárminisztérium államtitkárát: új pozíciót kapott Zsigó Róbert

 

A Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg a köztársasági elnök 432/2020. (IX. 30.) KE határozata államtitkári felmentésről és kinevezésről. Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 202. § (2) bekezdése és 205. §-a alapján – a miniszterelnök javaslatára – Zsigó Róbert Vilmost, az Agrárminisztérium államtitkárát e megbízatása alól 2020. szeptember 30-ai hatállyal felmentik, egyúttal 2020. október 1-jei hatállyal a Miniszterelnökség államtitkárává nevezik ki.

agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Március 31-ével megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok

2020. február 10. 08:31
Április 1-jétől nyolc törvényszék jár el – regionális illetékességgel – a közigazgatási perekben első fokon – közölte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) pénteken az MTI-vel.

Koronavírus: mutatjuk mit tehetnek a munkáltatók, és mit kell tenniük

2020. március 13. 08:48
A koronavírusjárvány miatt a magyar munkajog is kihívások elé került: nincsenek speciális előírások egy járvány idejére, elsődlegesen a felek alapvető munkajogi teendőivel, az állásidőre, a munkavégzés alóli mentesítésre vonatkozó törvényi szabályozással és a munkavédelmi előírásokkal lehet keretet adni a jogoknak és kötelezettségeknek. Mindeközben ügyelni kell az adatvédelmi szabályok betartására. Joghézag mellett és gyakorlat hiányában a munkáltatóknak körültekintően kell eljárniuk adott intézkedés bevezetését megelőzően, illetve a munkavállalók egészségének megóvása érdekében.