Hatalmas változás az üzemanyagárakban. Olcsóbb lesz a gázolaj, mint a benzin

2024. április 17. 14:39
Mutatjuk, milyen üzemanyagátlagárakra lehet számítani.
Hatalmas változás az üzemanyagárakban. Olcsóbb lesz a gázolaj, mint a benzin
Pénteken (2024.04.19.) bruttó 7 forinttal emelkedik a benzin literenkénti nagykereskedelmi ára, míg a gázolajé bruttó 6 forinttal csökken – írja a holtankoljak.hu.
 
Az árváltozás várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd, így az alábbi átlagárakra lehet számítani péntektől:
 
  • 95-ös benzin: 650 Ft/liter,
  • gázolaj: 647 Ft/liter.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Országos Munkavédelmi Bizottság: szakmaiatlan a tervezet

2023. december 08. 15:38
2023. december 5-én tartotta ülését az Országos Munkavédelmi Bizottság. Az ülésen mind a munkavállalói mind a munkáltatói oldal szakmaiatlannak nevezte a kormány tervezetét, továbbá a munkavállalók szerint többek között alaptörvényellenes is, valamint sérti az egyenlő bánásmód elvét.
 

Szemléletváltás a kertépítésben

2023. április 20. 14:00
Az elmúlt tíz-húsz év kutatási eredményei is segítettek megérteni, milyen összetett rendszerrel állunk szemben: az emberi társadalmat és a természetet is bonyolult hálózat alkotja. Egyes tudósok szerint a fő gond, hogy ezek a hálózatok, kapcsolati rendszerek mára megszakadtak. Fontos lenne, hogy az ember ne az életet tönkretevő, kizsigerelő, hanem az azt támogató, regeneráló folyamatokat segítse, szolgálja.
Ehhez önrevízióra van szükség, és arra, hogy más szemmel tekintsünk saját életünkre, munkánkra is, hívta fel a hallgatóság figyelmét előadásában Herczegné Ghyczy Zsuzsanna tájépítész, az Árgus Kft. ügyvezetője a zöld szakma februári konferenciáján.