Hihetetlen! - Saját udvarán támadta meg egy őzbak

2016. április 27. 11:18
Könnyebb sérüléseket szenvedett az az idős ember, akire az udvarán rátámadt egy őzbak Magyarföldön - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Korábbi lapértesülések még súlyos sérülésről szóltak.

A Zalai Hírlap szerint súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba Magyarföldről egy idős férfit, akit az udvarán felnyársalt egy őzbak. A cikk szerint a 90 éves férfira a saját udvarán támadt rá az őz, és a mellkasán, majd a combján megsebesítette. A lapnak Kállai Csaba, a kisközség polgármestere elmondta: az őz gyakran betévedt a faluba, vannak, akik etették is, de előfordult már, hogy másokkal szemben is agresszíven viselkedett.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ugyanakkor az MTI-nek elmondta: az idős ember csak könnyebb, felületi hámsérüléseket szenvedett, már kiengedték a kórházból. A rendőrség ebben az ügyben nem folytat eljárást.

Forrás: agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Dunaferr-ügy: „Ha alapvető törvényes dolgok nincsenek rendben, vajon mi zajlik bent a gyárban?”

2021. április 23. 08:12
A közel 10 ezer dolgozó is csak annyit látott a történtekből, mint bárki más

Munkahelyi stresszkalauz - 1. rész

2019. augusztus 13. 07:58
Cikksorozatunkban a munkahelyi stresszel foglalkozunk. Az alapoktól indulva sorra vesszük a stressz definícióját, szervezetünkre gyakorolt hatásait, különböző forrásait, a stressz kezelésének lehetséges módjait, és írunk az aktuális jogszabályi háttérről is. Az első részben a stressz fogalma és a szervezetünkben történő folyamatok kapnak helyet.