Hihetetlen! - Saját udvarán támadta meg egy őzbak

2016. április 27. 11:18
Könnyebb sérüléseket szenvedett az az idős ember, akire az udvarán rátámadt egy őzbak Magyarföldön - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Korábbi lapértesülések még súlyos sérülésről szóltak.

A Zalai Hírlap szerint súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba Magyarföldről egy idős férfit, akit az udvarán felnyársalt egy őzbak. A cikk szerint a 90 éves férfira a saját udvarán támadt rá az őz, és a mellkasán, majd a combján megsebesítette. A lapnak Kállai Csaba, a kisközség polgármestere elmondta: az őz gyakran betévedt a faluba, vannak, akik etették is, de előfordult már, hogy másokkal szemben is agresszíven viselkedett.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ugyanakkor az MTI-nek elmondta: az idős ember csak könnyebb, felületi hámsérüléseket szenvedett, már kiengedték a kórházból. A rendőrség ebben az ügyben nem folytat eljárást.

Forrás: agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Immár szépen keresnek az audisok, máris dübörög a győri üzem

2019. január 31. 08:42
Ismét elindultak szerda este a gyártósorok az Audi győri üzemében, a dolgozók sztrájkja véget ért. A szakszervezet jelentős béremelést harcolt ki.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökjelölti vitája tisztújítás előtt

2019. február 18. 08:09
Február 21-én kongresszust tartanak