HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás

2023. szeptember 04. 12:56
Meghívnak és várnak minden faiskolást, dísznövény termesztőt, kertészeti áruház tulajdonost, nagy- és kiskereskedőt, tájépítészt, kert- és parképítőt, diákokat, szakiskolákat, valamint növénykedvelő érdeklődőt a  HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállításra
 
A rendezvényre szeptember 5.-6.-án Szigetszentmiklóson, a Flóra Hungária Nagybani Virágpiacon kerül sor – írta meghívójában a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás
Program:
 
  • Szeptember 5., kedd – szakmai nap, előadások
  • Szeptember 6., szerda – közönség nap
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben már a jelentkezési határidőt megelőzően teltházat sikerült elérni! 11 ország 90 kiállítója várja az érdeklődőket – írták.
HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás
A hazai termesztők és háttéripari forgalmazók mellett idén is képviseltetik magukat a hazai zöld szakma partneregyesületei és szakmai szervezetei, többek között a  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, és a  Virágos Magyarország is.
 
Az esemény meghívója és a további részletek ITT tekinthetők meg.
 
forrás: agrotrend.hu/NAK
 

Kapcsolódó cikkek

Import ide vagy oda, jó esély van arra, hogy a magyar kukorica eladható lesz

2023. október 10. 17:25
Újraindult a termelés a Hungrana Kft. bioetanol gyárában.
 
Jó hír, hogy július elsejétől újraindult a bioetanol – az üzemanyag minőségű alkohol – gyártása a Hungrana Kft. bioetanol gyárában – mondta Reng Zoltán vezérigazgató, akivel a kukoricabetakarítási szezon kezdeti tapasztalatairól és a piaci helyzetről beszélgettünk.

A MAGYAR AGRÁRIUM SZÁMÁRA KIEMELTEN FONTOS A JAPÁN PIAC

2023. április 04. 15:10
Hazánk célja a Magyarország és Japán közötti agrárkapcsolatok további élénkítése – jelentette ki Nagy István agrárminiszter, miután hivatalában fogadta Masato Otaka Japán nagykövetet.
 
A tárcavezető arra hívta fel a figyelmet, hogy számos területen mutatkozik lehetőség az együttműködésre; különös tekintettel a technológiai tudásátadásra és az agrárkülkereskedelemre. A miniszter a gazdasági együttműködés területén a sertéshúsban, szárnyasokban, kacsában mézben és a medical food-ban rejlő lehetőségekre hívta fel a figyelmet, ezen termékek tekintetében, ugyanis nagy kapacitásokkal rendelkezik hazánk.