Idén is meghirdették a 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot

2023. november 21. 13:38
A pályázatra azon Magyarországon bejegyzett vállalkozások, szervezetek jelentkezhetnek, amelyek 2023-ban kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítményt értek el. A jelentkezések 2024. február 5-éig adhatók be. A nagydíj mellett további nyolc kategóriában díjazzák a jelentős innovációs teljesítményeket.
Idén is meghirdették a 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot
Az idén 32. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot a Magyar Innovációs Szövetség a Magyar Innovációs Alapítvánnyal közösen, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával valósítja meg.
 
A nevezés dokumentumai a www.innovacio.hu/innonagydij oldalra tölthetőek fel.
 
forrás: AM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

Csökkent a magyar infláció. Mutatjuk, mennyivel

2023. május 10. 15:44
Többek között olcsóbb lett a tej, a vaj, a sajt és a kolbász is márciushoz képest.
 
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 24,0 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Ez picivel alacsonyabb, mint előző hónapban, márciusban ugyanis a fogyasztói árak átlagosan 25,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.
 

Vajon el lehet-e érni bármit is a tüntetésekkel?

2024. április 02. 16:22
A 2023/24-es tél nagy német termelői tiltakozásai nyomorúságosan érnek véget. Sok eredmény nem született, a tiltakozások újbóli fellángolásához elég egy szikra.