Idén is meghirdették a 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot

2023. november 21. 13:38
A pályázatra azon Magyarországon bejegyzett vállalkozások, szervezetek jelentkezhetnek, amelyek 2023-ban kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítményt értek el. A jelentkezések 2024. február 5-éig adhatók be. A nagydíj mellett további nyolc kategóriában díjazzák a jelentős innovációs teljesítményeket.
Idén is meghirdették a 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot
Az idén 32. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot a Magyar Innovációs Szövetség a Magyar Innovációs Alapítvánnyal közösen, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával valósítja meg.
 
A nevezés dokumentumai a www.innovacio.hu/innonagydij oldalra tölthetőek fel.
 
forrás: AM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

Máris jöhet a visszamenőleges nyugdíjemelés Magyarországon? Elszabadult a drágulás, lépni kellene

2023. január 13. 10:56
A kormány 2022. januárig visszamenőleg 1,5 százalékkal korrigálja márciusban a nyugdíjakat és a nyugdíjszerű ellátásokat - közölte a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa.
 
Elvárjuk, hogy a kormány 2022. januárig visszamenőleg 1,5 százalékkal korrigálja márciusban a nyugdíjakat és a nyugdíjszerű ellátásokat – közölte a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa a Központi Statisztikai Hivatal mai gyorstájékoztatójából megismert adatokra reagálva.

Cafeteria Kisokos

2023. december 06. 16:31
2023. december 6-án megjelent Fata László Cafeteria Kisokos - 2024. című kiadványa, amely alcíme  „Alapismeretek a béren kívüli juttatások alkalmazásához”.