Innováció felsőfokon: Antonio Carraro TONY 8700 V ősbemutató – Solt

2023. május 02. 11:23
Magyarországon még nem látott traktorok bemutatója.
 
Jöjjön el, és nézze meg az Agrolánc Kft. által szervezett Mezőgazdasági Road Show-n a TONY 8700 V ősbemutatóját, ami mellett a traktort ki is próbálhatja! Testközelből láthatja a többi – szőlőültetvények és gyümölcsösök számára kiválóan alkalmas – gépet és munkaeszközt is működés közben.
Innováció felsőfokon: Antonio Carraro TONY 8700 V ősbemutató – Solt
Időpont: 2023. május 10. – 10 óra
Helyszín: Solt – Báslána Borászat, Hegyalja dűlő 20., 6320
 
A Road Show alkalmával számos egyéb, különböző teljesítményű Antonio Carraro modellt, Rinieri sorközművelőket, kultivátorokat, csonkázókat és törzstisztítókat, valamint az Agrolánc Kft. termékpalettáján szereplő további gépeket is megtekinthet. Meglepetésként a mezőgazdasági bemutatón Barbieri rádiótávirányítású géppel végzett sorközkaszálást láthat, Alké és TORO Workman elektromos autókkal utazhat a helyszínen.
 
Valamennyi helyszínen Magyarországon még nem látott traktor és munkaeszköz-kombinációk bemutatója zajlik, a gyártók részvételével. A bemutatók és próbavezetések után az Agrolánc Kft. egy finom ebédre is vendégül látja résztvevőit.
 
Megtetszett Önnek is a traktor?
Jelentkezzen az Agrolánc Kft. bemutatójára itt:
vagy írjon e-mailt az info@agrolanc.hu e-mail-címre.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Nem maradhat az ukrán mezőgazdasági termékek importtilalma, de jön az EU-s segítség

2023. május 03. 10:49
Hivatalos megállapodást jelentett be az Európai Bizottság az ukrán gabonáról.
 
Az Európai Bizottság rendkívüli és ideiglenes megelőző intézkedéseket fogadott el az Ukrajnából származó mezőgazdasági termékek uniós behozatalára vonatkozóan azzal a céllal, hogy enyhítsék az ukrajnai gabonát érintő uniós importkorlátozás ideiglenes feloldása okozta nehézségeket – közölte a brüsszeli testület kedden.
 

Egy amerikai gazda mutat példát, hogyan lehet(ne) együtt élni a vaddal

2024. február 15. 16:13
A mezőgazdasági termelékenység és a vadon élő állatok igényei közötti egyensúly megteremtése nem könnyű.
 
Érdemes tanulmányozni és megfogadni a Modern Farmer cikkét Jillian Garrett tollából, főleg azt figyelembe véve, hogy az elkövetkezendő években várhatóan egyre nagyobb számban jelenik meg az ország területén a farkas. Néhol már most is konfliktusokat eredményez a nagyragadozóval való együttélés, pedig nem árt erre készülni, hiszen megjelenéséből akár a gazdák is profitálhatnak.