Ismét Font Sándor a Mezőgazdasági bizottság elnöke

2018. május 09. 07:30
Ismét Font Sándor a Mezőgazdasági bizottság elnöke

Az előző ciklussal azonos bizottsági struktúrában folytatja munkáját a parlament, a keddi alakuló ülésen megválasztották a testületek elnökét, alelnökeit és tagjait is.

Az új parlamenti ciklusban is a fideszes képviselő irányítja testületet.

Font Sándor a parlamenti választáson a Bács-Kiskun megyei harmadik számú (kalocsai) egyéni választókerületben indult, a szavazatok 53,12 százalékát szerezte meg.

agrotrend.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Zsigó Róbert: gyerekeknek indul program az élelmiszerpazarlás csökkentésére

2018. március 22. 10:18
Komplex oktatási-képzési programot indít a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az óvodások és az általános iskolások számára – jelentette be Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Budapesten, március 21-én megrendezett sajtótájékoztatón. Az esemény résztvevői betekintést nyerhettek az általános iskolásoknak szánt „Maradék nélkül” tananyagot feldolgozó foglalkozás menetébe is.

Az agrárium a visszahúzó erő

2017. november 15. 10:34
Jól teljesített a magyar gazdaság a harmadik negyedévben, köszönhetően annak, hogy idén végre megindult az uniós támogatások kifizetések. A KSH kedden közzétett adatai szerint az előző év azonos időszakához képest a GDP 3,6 százalékkal növekedett, sőt a naptárhatás kiszűrésével 3,8 százalékos volt a bővülés. Ezúttal a piaci elemzők jóslata bevált, ugyanis 3,5-4 százalék közötti harmadik negyedéves éves összevetésű növekedési adatot vártak.