Itt vannak az aktuális pályázati lehetőségek, fontos határidőkkel

2023. február 02. 14:46
Az Agroinform.hu összefoglalója az aktuális mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokról.
Itt vannak az aktuális pályázati lehetőségek, fontos határidőkkel

Kapcsolódó cikkek

Fontos vízügyi fejlesztések fejeződtek be az Alföldön

2023. február 28. 13:56
Több mint 6 milliárd forintból finanszírozták az Alföldön a belvízelvezetés, valamint a vízvisszatartás és -tározás közötti egyensúly megteremtését célzó műszaki beavatkozásokat a Környezeti és energiahatékonysági operatív programban (Kehop) – jelentette be a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal főispánja kedden Szolnokon.
 
Berkó Attila hozzátette, az Európai Unió és a magyar állam 6,021 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásával jött létre a projekt, amelyet az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és öt területi vízügyi igazgatóság konzorciuma valósított meg, és amely a klímaváltozás okozta időjárási szélsőségek következményeinek hatékonyabb kezelését biztosítja.

Hamarosan minden gazdának használnia kell, készülj fel! Segítünk!

2023. október 20. 17:56
November 9-én a Magyar Államkincstár megbízásából szervez webináriumot az Agroinform. A mobilGAZDA használata lesz a fókuszban, melyben 2025-től kötelező lesz a fotóbeküldés.
 
A Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal foglalkozó részlegének mobilGAZDA elnevezésű alkalmazása azért született meg, hogy a gazdálkodókat segítse a támogatásokkal összefüggő ügyintézési feladatok elvégzésében.