Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus

2023. augusztus 25. 15:26
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által kiadott katalógus célja, hogy 2023-2024-ben a vidéki, falusi szálláshelyekre irányítsa az utazók figyelmét. A szálláshelyeken túl programszolgáltatók és termelők is helyet kapnak a kiadványban.
Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus
Szeptember 15-ig jelentkezhetnek a szolgáltatók a „Vidéki turizmus katalógus 2023-2024" kiadványába. A megjelenés ára függ a hirdetés nagyságától: FATOSZ tagoknak, napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező szálláshelyeknek, képzésen részt vevő hallgatóknak kiemelt kedvezmények érvényesíthetők - tájékoztatta lapunkat a szövetség. Az ár a nyomtatott megjelenési lehetőségen kívül, az online promotálást is tartalmazza.
A szolgáltatók a katalógusban való megjelenés mellett a szövetség hivatalos honlapján is bemutatkozhatnak, illetve kapnak 1-1 posztot a szervezet közösségi média felületein (Facebook, Instagram).
 
A katalógus online lapozható változatát szakmai hírlevelükben és egyéb marketingfelületeken promótálják, de a füzet megtalálható lesz a Tourinform irodákban is, így az ország minden részén találkozhatnak vele a turisták.
 
A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják. Az eseményen osztják ki a „Régiók Falusi Szolgáltatói" díjakat is.
 
A jelentkezés menete és további információ a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének oldalán található.
 
Jelentkezés: 2023. szeptember 15-ig!
 
Kérdés esetén a FATOSZ hivatalos címein lehet érdeklődni további részletekről.
 
forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Lélegzetelállító luxuskabinok nyílnak a norvég fjordok fölött

2023. január 26. 13:55
A Norvégia délnyugati részén, Rogaland megyében fekvő Lysefjord fölött különleges szálláshely nyílik február elsején. A The Boulder három új luxuskabinnal várja a vendégeket, akik úgy érezhetik majd magukat, mintha lebegnének a fjordok felett.
Különleges kialakításával és a Lysefjord fölötti egészen elképesztő elhelyezkedésével a The Bolder Norvégia egyik legkülönlegesebb szálláshelye lesz. A Snøhetta építésziroda által tervezett három új faház már készen áll a vendégek fogadására, az első szerencsés látogatók február 1-től vehetik igénybe a szálláshelyeket.

Tavasztól két új programsorozattal jelentkezik a Svábhegyi Csillagvizsgáló

2023. április 11. 15:33
Tavasztól két új ismeretterjesztő és egyben szórakoztató programsorozattal jelentkezik a Svábhegyi Csillagvizsgáló.
 
Április 12-én indul a Kozmikus tudásunk határai című élő előadássorozat Kiss László Széchenyi-díjas csillagász vezetésével, április 22-től pedig az előre meghirdetett alkalmakon ismét megnyitja kapuit a látogatók előtt a Svábhegyi Csillagvizsgáló összes programhelyszíne.