Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus

2023. augusztus 25. 15:26
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által kiadott katalógus célja, hogy 2023-2024-ben a vidéki, falusi szálláshelyekre irányítsa az utazók figyelmét. A szálláshelyeken túl programszolgáltatók és termelők is helyet kapnak a kiadványban.
Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus
Szeptember 15-ig jelentkezhetnek a szolgáltatók a „Vidéki turizmus katalógus 2023-2024" kiadványába. A megjelenés ára függ a hirdetés nagyságától: FATOSZ tagoknak, napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező szálláshelyeknek, képzésen részt vevő hallgatóknak kiemelt kedvezmények érvényesíthetők - tájékoztatta lapunkat a szövetség. Az ár a nyomtatott megjelenési lehetőségen kívül, az online promotálást is tartalmazza.
A szolgáltatók a katalógusban való megjelenés mellett a szövetség hivatalos honlapján is bemutatkozhatnak, illetve kapnak 1-1 posztot a szervezet közösségi média felületein (Facebook, Instagram).
 
A katalógus online lapozható változatát szakmai hírlevelükben és egyéb marketingfelületeken promótálják, de a füzet megtalálható lesz a Tourinform irodákban is, így az ország minden részén találkozhatnak vele a turisták.
 
A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják. Az eseményen osztják ki a „Régiók Falusi Szolgáltatói" díjakat is.
 
A jelentkezés menete és további információ a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének oldalán található.
 
Jelentkezés: 2023. szeptember 15-ig!
 
Kérdés esetén a FATOSZ hivatalos címein lehet érdeklődni további részletekről.
 
forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Magánkézbe kerül a MÁV VAGON Kft. többségi tulajdona

2023. október 16. 15:31
Magántőke bevonásával válhat jobbá, egyszerűbbé a vasúti járművek karbantartásának és gyártásának folyamata a MÁV-VOLÁN-csoportnál, miután a Kormány döntése nyomán a MÁV VAGON Kft. mintegy 75%-a magánkézbe kerül.

EKF: több mint egymilliárd forint pályázható meg a negyedik negyedévben

2022. november 28. 12:44
Több mint egymilliárd forint pályázati forrás áll rendelkezésre a negyedik negyedévben a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa program (EKF) keretében. A pénz program- és konferenciaszervezésre, utcaképfejlesztésre fordítható.
A konferenciaszervezést támogató pályázat révén olyan programok valósulhatnak meg, melyek során az adott téma szakértői, nemzetközi érdeklődésre számot tartó képviselői osztják meg a tudományos-művészeti eredményeket a szakmai és az érdeklődő nagyközönséggel. A pályázat keretösszege 100 millió forint, a benyújtási határidő december 7. – áll az EKF program szervezői által hétfőn kiadott közleményben.