Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus

2023. augusztus 25. 15:26
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által kiadott katalógus célja, hogy 2023-2024-ben a vidéki, falusi szálláshelyekre irányítsa az utazók figyelmét. A szálláshelyeken túl programszolgáltatók és termelők is helyet kapnak a kiadványban.
Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus
Szeptember 15-ig jelentkezhetnek a szolgáltatók a „Vidéki turizmus katalógus 2023-2024" kiadványába. A megjelenés ára függ a hirdetés nagyságától: FATOSZ tagoknak, napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező szálláshelyeknek, képzésen részt vevő hallgatóknak kiemelt kedvezmények érvényesíthetők - tájékoztatta lapunkat a szövetség. Az ár a nyomtatott megjelenési lehetőségen kívül, az online promotálást is tartalmazza.
A szolgáltatók a katalógusban való megjelenés mellett a szövetség hivatalos honlapján is bemutatkozhatnak, illetve kapnak 1-1 posztot a szervezet közösségi média felületein (Facebook, Instagram).
 
A katalógus online lapozható változatát szakmai hírlevelükben és egyéb marketingfelületeken promótálják, de a füzet megtalálható lesz a Tourinform irodákban is, így az ország minden részén találkozhatnak vele a turisták.
 
A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják. Az eseményen osztják ki a „Régiók Falusi Szolgáltatói" díjakat is.
 
A jelentkezés menete és további információ a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének oldalán található.
 
Jelentkezés: 2023. szeptember 15-ig!
 
Kérdés esetén a FATOSZ hivatalos címein lehet érdeklődni további részletekről.
 
forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Idén is lesz tiszacsegei halászlé fesztivál

2023. június 27. 17:15
Tizenötödik alkalommal rendezik meg július elsején a tiszacsegei halászlé fesztivált: a Tisza-parton felállított hatalmas bográcsokban mintegy ötezer adag hagyományos és korhely halászlé készül majd a látogatóknak – jelezte a halászcsárda tulajdonosa.
 
Nagy Sándor emlékeztetett, a csegei korhely halászlé bekerült a nemzeti értéktárba, s a cím elnyerése óta most először kerül az étel a fesztiválozók asztalára. Nem titkolt céljuk, hogy a korhely halászlé bekerüljön a hungarikumok közé.

Magyarország legnagyobb karácsonyfájává változik a Megyeri-híd

2022. december 22. 11:41
A tavaly év végi ünnepi szezon egyik kiemelkedő eseménye volt, hogy a Magyar Közút karácsonyfává alakította néhány napra az M0-s autóúton található 100 méter magas Megyeri-hidat. Az akció sikere után rengeteg pozitív visszajelzést kapott a közútkezelő, sokan kérdezték, hogy idén is megvalósítják-e ezt az egyedülállónak számító attrakciót.
A társaságnak sok fejtörést okozott, hogyan valósítsa meg a megváltozott gazdasági környezet és az energiatakarékossági irányelvek követésével a Megyeri-híd karácsonyi díszkivilágítását, de megoldották, hogy idén se maradjon ünnepi világítás nélkül a híd. Sőt, idén mind a két pilon zöldbe borul a következő két hétvégén.