Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus

2023. augusztus 25. 15:26
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által kiadott katalógus célja, hogy 2023-2024-ben a vidéki, falusi szálláshelyekre irányítsa az utazók figyelmét. A szálláshelyeken túl programszolgáltatók és termelők is helyet kapnak a kiadványban.
Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus
Szeptember 15-ig jelentkezhetnek a szolgáltatók a „Vidéki turizmus katalógus 2023-2024" kiadványába. A megjelenés ára függ a hirdetés nagyságától: FATOSZ tagoknak, napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező szálláshelyeknek, képzésen részt vevő hallgatóknak kiemelt kedvezmények érvényesíthetők - tájékoztatta lapunkat a szövetség. Az ár a nyomtatott megjelenési lehetőségen kívül, az online promotálást is tartalmazza.
A szolgáltatók a katalógusban való megjelenés mellett a szövetség hivatalos honlapján is bemutatkozhatnak, illetve kapnak 1-1 posztot a szervezet közösségi média felületein (Facebook, Instagram).
 
A katalógus online lapozható változatát szakmai hírlevelükben és egyéb marketingfelületeken promótálják, de a füzet megtalálható lesz a Tourinform irodákban is, így az ország minden részén találkozhatnak vele a turisták.
 
A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják. Az eseményen osztják ki a „Régiók Falusi Szolgáltatói" díjakat is.
 
A jelentkezés menete és további információ a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének oldalán található.
 
Jelentkezés: 2023. szeptember 15-ig!
 
Kérdés esetén a FATOSZ hivatalos címein lehet érdeklődni további részletekről.
 
forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Megszűnnek sokak kedvenc élményelemei a gyógyfürdőkben

2024. március 21. 16:43
Tavaly év végén jelentették be, hogy változik a termálfürdőkre, élményfürdőkre vonatkozó szabályozás, amelynek egyik eleme mostantól lép életbe, és ezt már a fürdővendégek is érzékelni fogják, írja a termalonline.hu.

Az óraátállítás miatt változik a MÁV és a Volánbusz menetrendje is

2023. október 27. 13:49
Mutatjuk a főbb járatváltozásokat, és hogy hol lehet tájékozódni ez ügyben.
 
Október 29-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. A MÁV-csoport közleménye szerint az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, a menetrendet emiatt nem kellett módosítani. Az óraátállítás a Volánbusz alábbi járatait is érinti, azonban a HÉV menetrendje nem módosul.