Kihirdették az év legviccesebb természetfotója verseny döntőseit, azóta nevetünk

2019. szeptember 12. 13:13
Idén ötödszörre hirdették meg a Comedy Wildlife Photography Awards pályázatot, ahol az év legviccesebb természetfotóit keresik, és amit két évvel ezelőtt egy magyar fényképésznek sikerült megnyernie.
Kihirdették az év legviccesebb természetfotója verseny döntőseit, azóta nevetünk

A zsűrinek sosem volt még olyan nehéz dolga, mint az idei kiírásban, de ezúttal is sikerült kiválasztani a 40 döntős felvételt, melyekből kikerül majd a győztes.

A végeredményt november 13-án közlik majd, addig is bárki szavazhat a pályázat honlapján kedvenc fotójára, ráadásul egy szerencsés voksoló egy új iPadet is nyerhet.

A szervezők egyébként nemes céllal hívták életre a versenyt. Mint honlapjukon írják,

azt akarjuk, hogy mindenki csatlakozzon a vadon élő állatok védelméhez, üssük meg a dobot, verjünk rá a cintányérra és csináljunk hangzavart, hogy mindenkihez eljusson az üzenet. A vadvilág, ahogyan ma ismerjük, veszélyben van a bolygó minden táján, ezért valamit tennünk kell, hogy megmentsük azt.

És akkor jöjjenek a képek.

Fotó: Vicki JauronFotó: Susan KnowlerFotó: Alastair MarshFotó: Anthony N. PetrovichFotó: Corey SeemanFotó: Eric FisherFotó: Geert WeggenFotó: Marion VollbornFotó: Peter HaygarthFotó: Philip Marazzi

Az összes döntős fotót ide kattintva találod.

 

Kapcsolódó cikkek

Az őszinte kíváncsiság lesz a tanulás alapja a digitális korban is

2019. március 27. 08:59
A jövő ideális munkavállalóinak az „őszinte kíváncsiság” lesz az egyik legjobban keresett értéke. A jelenlegi oktatási rendszer egyik kihívása, hogy a tanulókban a mainál sokkal nagyobb mértékben kifejlessze ezt - mondta Babocsay Ádám, a Budapest School marketing és stratégiai igazgatója, aki a "Vállalati képzés-fejlesztés a digitális korban" című konferencia előadója lesz.

Balatoni körkép: Nem mi vagyunk drágák, ti kerestek keveset!

2022. június 01. 10:10
Körbejártuk a balatoni vendéglátóegységeket, kezdve Lellétől, Szemesen át az északi partig, Tihanyig, Füredig és Csopakig. A tanulság? Bródyval szólva: a helyzet jó – de nem reménytelen. A nettó 800 ezer forintos fizetések ugyan – minden híreszteléssel ellentétben – nem jellemzők, a választóvonal az idényüzletek és az egész évben nyitva tartó éttermek között húzódik. Ami tény: az árak emelkednek, de a kocsmárosok egyelőre még nem hárítják át a vevőre az alapanyagok drasztikus drágulását. A kulcsszó az egyelőre.