Kihirdették az év legviccesebb természetfotója verseny döntőseit, azóta nevetünk

2019. szeptember 12. 13:13
Idén ötödszörre hirdették meg a Comedy Wildlife Photography Awards pályázatot, ahol az év legviccesebb természetfotóit keresik, és amit két évvel ezelőtt egy magyar fényképésznek sikerült megnyernie.
Kihirdették az év legviccesebb természetfotója verseny döntőseit, azóta nevetünk

A zsűrinek sosem volt még olyan nehéz dolga, mint az idei kiírásban, de ezúttal is sikerült kiválasztani a 40 döntős felvételt, melyekből kikerül majd a győztes.

A végeredményt november 13-án közlik majd, addig is bárki szavazhat a pályázat honlapján kedvenc fotójára, ráadásul egy szerencsés voksoló egy új iPadet is nyerhet.

A szervezők egyébként nemes céllal hívták életre a versenyt. Mint honlapjukon írják,

azt akarjuk, hogy mindenki csatlakozzon a vadon élő állatok védelméhez, üssük meg a dobot, verjünk rá a cintányérra és csináljunk hangzavart, hogy mindenkihez eljusson az üzenet. A vadvilág, ahogyan ma ismerjük, veszélyben van a bolygó minden táján, ezért valamit tennünk kell, hogy megmentsük azt.

És akkor jöjjenek a képek.

Fotó: Vicki JauronFotó: Susan KnowlerFotó: Alastair MarshFotó: Anthony N. PetrovichFotó: Corey SeemanFotó: Eric FisherFotó: Geert WeggenFotó: Marion VollbornFotó: Peter HaygarthFotó: Philip Marazzi

Az összes döntős fotót ide kattintva találod.

 

Kapcsolódó cikkek

Az őszinte kíváncsiság lesz a tanulás alapja a digitális korban is

2019. március 27. 08:59
A jövő ideális munkavállalóinak az „őszinte kíváncsiság” lesz az egyik legjobban keresett értéke. A jelenlegi oktatási rendszer egyik kihívása, hogy a tanulókban a mainál sokkal nagyobb mértékben kifejlessze ezt - mondta Babocsay Ádám, a Budapest School marketing és stratégiai igazgatója, aki a "Vállalati képzés-fejlesztés a digitális korban" című konferencia előadója lesz.

Gaskó István pofátlan magyarázata a szakszervezet luxus-költekezéseire

2019. április 30. 07:46
Függönyök 6 millióért? Falióra 320 ezerért?