Magyarország vár: itt a lapozható BalatonBike365 különszám

2023. március 01. 13:03
A különleges Balaton-élménybe nyújt betekintést a Magyarország vár turisztikai kiadványsorozat különszáma, amely hat kerékpártúra-ajánlattal és a BalatonBike365-szolgáltatások bemutatásával csábít a térségbe.
Az Utazás kiállításra megjelent BalatonBike365 különszám célja, hogy megmutassa, a Balaton sokkal több, mint nyári fürdőhely.
Magyarország vár: itt a lapozható BalatonBike365 különszám
Sokan vagyunk, akik ismerjük a tó strandjait, ikonikus vendéglátóhelyeit, a páratlan panorámát kínáló magaslatokat és a legjobb szelfipontokat. De vajon láttuk-e már mindannyian a Balaton tavaszi, őszi vagy téli arcát? És a parttól kicsit távolabbi különleges tájakat, mesebeli túraútvonalakat, szelíd szőlődombokat, a térség rejtett természeti és kulturális kincseit?
 
A Balaton felfedezéséhez optimális eszköz a kerékpár, legyen az hagyományos bringa, vagy e-bike. Az a bakancslista, amelyen nem szerepel a Balaton-kerülő kerékpártúra, nem is igazi bakancslista. De van élet a Bringakörön túl is! Drótszamarunk nyergében az autónál lassabban, a gyaloglásnál gyorsabban barangolhatjuk be az 1000 kilométernyi jól kerékpározható útvonalat Balatonkenesétől Zalakarosig, Sümegtől Somogyvámosig, hogy felkeressük a BalatonBike365 honlapon és mobilapplikációban fellelhető, harminc kategóriába sorolt 3600 szolgáltató és 1000 ingyenesen látogatható attrakció valamelyikét.
 
Ehhez kínál ízelítőt hat térképes túraajánlattal és a BalatonBike365 Port kerékpáros központok szolgáltatásainak bemutatásával a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában és szerkesztőségünk gondozásában megjelent Magyarország vár magazin bringás különszáma, amely lapozható formátumban elérhető ezen a linken:
 
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Manófalva épült a Duna-parti ártéri erdőben

2023. november 15. 16:12
Az állatok birodalmát már be is lakták a mókusok, a cinegék és csuszkák.
 
Manófalva született a Római-part fái alatt – írták egy Facebook bejegyzésben.
 
Kánya Tamás Land art alkotásait a Római-parton és környékén szokta elkészíteni. A művész legújabb alkotását az állatok ihlették, eredetileg a kreatív alkotó egy madáretetőt szeretett volna készíteni télre.

Meghosszabbítja Vaszary-kiállítását a Nemzeti Galéria

2023. január 09. 14:49
A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja "Vaszary. Az ismeretlen ismerős" című kiállítását a Magyar Nemzeti Galéria (MNG). A Vaszary János két tucatnyi, mindeddig lappangó munkáját is felvonultató tárlat április 2-ig lesz látogatható.
A kiállításon bemutatott mintegy 70 műből 24 alkotás mindeddig teljesen ismeretlen volt mind a szakma, mind a közönség számára. A múzeum gyűjteményében "lappangó" műveket sehol sem reprodukálták korábban, közvetlenül a művész műterméből, illetve hagyatékából kerültek a közgyűjteménybe - emlékeztet közleményében a Nemzeti Galéria.