Magyarországon először választották meg az Agrárvilág Szépét

2019. szeptember 02. 09:22
Olyan Hölgyek jelentkezését vártuk, akik valamilyen módon az agrárvilághoz köthetők. Szüleik, vagy ő maguk a mezőgazdaság valamely ágazatában dolgoznak, agrár közép-, vagy felsőoktatási intézmény tanulói most is, vagy azok voltak, illetőleg a mezőgazdaság valamely ágazatának közigazgatásában vesznek részt.

Az Agrotrend Csoport több neves díjjal is büszkélkedhet, amelyek évek óta egyre szélesebb körben válnak ismertté. Idén egy újabb elismerésnek sikerült lerakni az alapjait, melynek célja a mezőgazdaságban dolgozó, illetve hozzá szorosan kötődő dekoratív és intelligens hölgyek jövőbeni média megjelenése, akik a cégcsoport eseményei által népszerűsíthetik a mezőgazdaságot.

Az Agrárvilág Szépe 2019 több szakaszból épült fel, amely a díj meghirdetésétől egészen a királynő megválasztásáig tartott. Jelentkezőből nem volt hiány, rengeteg olyan hölgy is szerette volna megmérettetni magát, akiknek nem volt semmilyen kötődésük a mezőgazdasághoz, azonban a díj elbírálásában részt vevő szakmai zsűri nemcsak megszűrte a jelentkezőket, de sikeresen ki is választotta azt a hat hölgyet, aki végül be is jutott a döntőbe.

Az esemény fővédnöke Lipp Adrienn, Világmárka Nagykövet elmondta:

- Az volt a legfontosabb a lányoknál, hogy példát tudjunk velük statuálni.

Én családi gazdálkodóként azt látom, hogy egyre kevesebb az a példamutatás a fiatal generációnak, hogy igenis egy gyönyörű karriert lehet befutni az agráriumban. És ha tovább gondoljuk, akkor majd az ő gyermekeiknek is egy természet közeli életmódot tudnak megmutatni és ezeknek a lányoknak mind ilyen kötődésük van.

Az esemény főszervezője Mátrai Zoltán hozzátette:

- A mezőgazdaság jellemzően férfias szakma és a hölgyek vagy eléggé elbújva szerepelnek benne, vagy ha vezető, illetve tulajdonosi szerepet töltenek be, akkor is el vannak törődve a saját dolgaikkal. Épp ezért viszonylag nehéz volt megtalálni ezeket a hölgyeket, de sikerült.

Az Agrárvilág Szépe 2019 ez év június 20-án vette kezdetét, ahol a szépségipar szereplőiből összeállított szakmai zsűri néhány napos elbírálás után határozott a döntőbe jutottak személyéről az erre a célra kialakított online felületen közzétett fotók, videók és a lányok bemutatkozásai alapján.

Júliusban az Agrotend csapata professzionális portfóliót készített a lányokról fotók és videók formájában, amelyeket az esemény facebook oldalára feltöltöttek, hogy augusztus elsejével megkezdődhessék a közönségszavazás, amelynek győztese a legtöbb kedvelést kapott Györgyi Emese lett.

Az Agrárvilág Szépe 2019 verseny a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálaestjének keretén belül került megrendezésre augusztus 31-én Siófokon. A hölgyeket estélyi ruhában, valamint alkalmi viseletben, ún. infinity dressben csodálhatta meg az agrárvilág közönsége, akiket tovább nyűgözte a versenyzők bemutatkozása.

Megismerhettük a lányok mezőgazdaságban lévő tevékenységüket, az ehhez szorosan kapcsolódó életüket és szót ejtettek jövőképükről is, amelyek kivétel nélkül motiválóan hatottak a jövő generáció számára is.

A zsűri egyértelmű döntése alapján Szebenyinszki Georgina lett az Agrárvilág Szépe 2019 királynője, két udvarhölgye pedig Törös Ramóna és Varga Réka.

Az esemény létrejöttében köszönet illeti a támogatókat!

Főtámogató: FarmGép Kft.

Támogatók: Vitafort Zrt., SsangYong Magyarország, Agrármarketing Centrum Kft., Hotel Elizabeth, Huminisz, EuroChem Kft., Agroker Holding Zrt., Nextent Informatikai Zrt., Agrováció Kft.

agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Már 226 koronavírusos beteg van Magyarországon

2020. március 25. 08:30
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 226-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, továbbá elhunyt egy brit beteg.

Fejbe lőtte társát egy vadász Somogy megyében

2019. február 27. 10:54
Egy vadász meghalt, mert a társa véletlenül fejbe lőtte a Szóládhoz közeli erdőben, írja a sonline.hu.