Megbénítaná Budapestet a traktoros képviselő

2015. október 14. 10:30
"Országos demonstrációt tartottak az ellenzéki pártok és civilek a földek újbóli magánosítása ellen. A fővárosból kivezető utakon félpályás útlezárás volt.

 Azt követelték, hogy a kormány vonja vissza a földeladásokról szóló rendeletet. Sallai R. Benedek - aki tegnap traktorral érkezett a Parlamenthez - azt mondta, ha a kormányzat nem vonul vissza az agrárium "fideszes haveroknak való kijátszásából", novemberben megbénítják Budapestet. Szegeden a Párbeszéd Magyaroszágért az LMP-vel egy hidat zárt le."

A további részletek az alábbi linken tekinthető meg:
 
Forrás:

Kapcsolódó cikkek

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a FAGOSZ és a NAK

2021. június 29. 08:40
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara gazdasági kamaraként a lehetőségeihez mérten igyekszik figyelemmel kísérni és javítani az erdészeti vállalkozások gazdálkodási körülményeit. Hasonló cipőben több szervezet is jár az országban, jó esetben nem konkurálva egymással, hanem egymást erősítve, együttműködve. A NAK erre törekszik, amit együttműködési megállapodásokkal is megerősít.

Újabb részletek derültek ki az Orbán-kormány élelmiszeripari mentőcsomagjáról

2020. április 02. 13:19
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a napokban jelentette be azt a komplex gazdaságstabilizáló programcsomagot, amelyben minden ágazatra nézve készültek javaslatok. Tegnap már összegyűjtöttük, melyek az MKIK élelmiszergazdasági ágazatra vonatkozó válságkezelési programcsomagjának rövidtávú tervei, most pedig mutatjuk a közép- és hosszútávú javaslatokat.