Megbénítaná Budapestet a traktoros képviselő

2015. október 14. 10:30
"Országos demonstrációt tartottak az ellenzéki pártok és civilek a földek újbóli magánosítása ellen. A fővárosból kivezető utakon félpályás útlezárás volt.

 Azt követelték, hogy a kormány vonja vissza a földeladásokról szóló rendeletet. Sallai R. Benedek - aki tegnap traktorral érkezett a Parlamenthez - azt mondta, ha a kormányzat nem vonul vissza az agrárium "fideszes haveroknak való kijátszásából", novemberben megbénítják Budapestet. Szegeden a Párbeszéd Magyaroszágért az LMP-vel egy hidat zárt le."

A további részletek az alábbi linken tekinthető meg:
 
Forrás:

Kapcsolódó cikkek

Agrárminisztérium: Tizenhárom uniós tagállam támogatta a magyar méhészeti javaslatokat

2019. november 19. 09:28
Tizenhárom uniós tagállam támogatta a méhészeti ágazat megerősítésére vonatkozó magyar javaslatokat a Mezőgazdasági és Halászati Tanács hétfői ülésén – közölte az Agrárminisztérium (AM) az MTI-vel.

"Földforgalmi kérdés": elővásárlás föld adásvétele esetén

2019. szeptember 10. 08:10
Az adásvétel egyik sajátossága, hogy a szerződésben vevőként szereplő személy helyébe a szerződő felek akaratától függetlenül beléphet egy – jogszabályon vagy megállapodáson alapuló elővásárlási joggal bíró – harmadik személy. A földforgalom terén az elővásárlás más ágazatokhoz képest kiemelkedő jelentőséggel bír.