Meghirdették az Élelmiszerbiztonságért Díj pályázatot

2016. június 14. 08:52
A hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások számára a földművelésügyi miniszter ebben az évben is nyilvános pályázatot hirdet az Élelmiszerbiztonságért Díj elnyerésére.

A pályázat célja azon hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások, illetve szervezetek elismerése és díjazása, amelyek bizonyíthatóan elkötelezettek a magas színvonalú élelmiszerbiztonság ügye iránt, kiemelt fontosságot tulajdonítanak a higiénikus munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának, ezzel is követendő példát mutatva a szakma többi szereplője számára is.

Három pályázó részesülhet díjban, amelyet az augusztus 20-ai ünnepségen a földművelésügyi miniszter ad át.

A pályázatnak legkésőbb 2016. július 4. 12:00 óráig kell beérkeznie a Földművelésügyi Minisztérium Kossuth téri épületébe. Az aktuális pályázati felhívás awww.elelmiszerlanc.kormany.hu oldalról tölthető le.

Forrás: hirek.elelmiszerklub.hu / FM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

Egyre inkább betartják a munkavédelmi szabályokat

2017. augusztus 23. 08:16
Enyhe javulás tapasztalható a munkavédelmi szabályok betartásában az első félévben az előző év azonos időszakához képest.

A borászatok 101 milliárd forintot elérő termelési értéke az élelmiszeripar 3,2%-ának felel meg

2016. december 01. 09:15
A borászatok termelési értéke 101 milliárd forint, amely a teljes élelmiszeripari termelés 3,2%-ának felel meg – mutatott rá a Czerván György Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára a Tonai Pincészetben megtartott szakmai rendezvényen.