Meghirdették az Élelmiszerbiztonságért Díj pályázatot

2016. június 14. 08:52
A hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások számára a földművelésügyi miniszter ebben az évben is nyilvános pályázatot hirdet az Élelmiszerbiztonságért Díj elnyerésére.

A pályázat célja azon hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások, illetve szervezetek elismerése és díjazása, amelyek bizonyíthatóan elkötelezettek a magas színvonalú élelmiszerbiztonság ügye iránt, kiemelt fontosságot tulajdonítanak a higiénikus munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának, ezzel is követendő példát mutatva a szakma többi szereplője számára is.

Három pályázó részesülhet díjban, amelyet az augusztus 20-ai ünnepségen a földművelésügyi miniszter ad át.

A pályázatnak legkésőbb 2016. július 4. 12:00 óráig kell beérkeznie a Földművelésügyi Minisztérium Kossuth téri épületébe. Az aktuális pályázati felhívás awww.elelmiszerlanc.kormany.hu oldalról tölthető le.

Forrás: hirek.elelmiszerklub.hu / FM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

Hatósági jogosítványokat kaphat a Nébih

2017. május 23. 13:38
Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ma dönt arról a jogszabály-módosításról, mely szerint rendészeti jogosítványokat kapnának a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei – írja Magyar Idők.

Négy éve nem látott havi növekedés a FAO élelmiszerár-indexben

2016. július 29. 08:17
Az időjárás nem kedvez a cukortermelésnek, a búzának annál inkább