Meghirdették az Élelmiszerbiztonságért Díj pályázatot

2016. június 14. 08:52
A hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások számára a földművelésügyi miniszter ebben az évben is nyilvános pályázatot hirdet az Élelmiszerbiztonságért Díj elnyerésére.

A pályázat célja azon hazai élelmiszerláncban működő vállalkozások, illetve szervezetek elismerése és díjazása, amelyek bizonyíthatóan elkötelezettek a magas színvonalú élelmiszerbiztonság ügye iránt, kiemelt fontosságot tulajdonítanak a higiénikus munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának, ezzel is követendő példát mutatva a szakma többi szereplője számára is.

Három pályázó részesülhet díjban, amelyet az augusztus 20-ai ünnepségen a földművelésügyi miniszter ad át.

A pályázatnak legkésőbb 2016. július 4. 12:00 óráig kell beérkeznie a Földművelésügyi Minisztérium Kossuth téri épületébe. Az aktuális pályázati felhívás awww.elelmiszerlanc.kormany.hu oldalról tölthető le.

Forrás: hirek.elelmiszerklub.hu / FM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

A tisztességtelen kereskedelmi magatartásról egyeztettek

2017. november 28. 09:17
A tisztességtelen kereskedelmi magatartás elleni hatékony fellépésről egyeztetett ma hivatalában Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Dejan Zidannal, a szlovén társtárca vezetőjével. A kétoldalú találkozóra a Kína és 16 kelet-közép-európai ország részvételével megrendezett miniszterelnöki csúcs kínált lehetőséget.

A követelések változatlanok

2018. május 14. 08:59
Az új kormány megalakulása után a LIGA Szakszervezetek továbbra is képviseli azokat a követeléseket, amelyeket a LIGA Szakszervezetek 2017. november 30-án elfogadott négyéves programja alapján a LIGA Szakszervezetek Elnöksége a 2018. március 6-i ülésén meghatározott.