Megvan Magyarország legszebb erdeje

2023. július 20. 14:05
Lezárult az Agrárminisztérium szavazása, melynek keretében bárki szavazhatott a kedvenc erdejéről.
 
A szavazást márciusban indította az Agrárminisztérium. A dobogó harmadik helyén a Cuha-völgy végzett, második a Zsófia-kilátó lett, az első helyen pedig a Debreceni Nagyerdő végzett.
Megvan Magyarország legszebb erdeje
Ahogy a hajdupress.hu írja: „Debrecen már több versenyen is megmutatta közösségében rejlő erejét, így most is sokan összefogtak, hogy a Nagyerdő jöjjön ki győztesen a megmérettetésből. Négy nappal a verseny vége előtt még a negyedik helyen állt 1736 szavazattal, ám a július 16-i zárást követően 5800 vokssal az első helyen végzett.”
 
forrás: agrotrend.hu / Turista Magazin

Kapcsolódó cikkek

Eredmények a baromfi-takarmányozás fejlesztésében

2023. november 16. 18:01
A baromfi-takarmányozás terén valósított meg kutatás-fejlesztési projektet a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
 

Újabb funkciókkal bővült az Elektronikus Gazdálkodási Napló (eGN) használata

2023. július 11. 14:07
A gazdálkodók adminisztratív kötelezettségeinek egyszerűsítése érdekében 2023. év elején elindult az elektronikus Gazdálkodási napló (eGN). A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) ebbe az új közigazgatási szolgáltatásba integrálja a jelenleg különálló e-permetezési napló, Gazdálkodási napló és nitrát adatlap rendszerekben található adatokat.