Módosult a feldolgozóipari KKV-k energiaköltség és beruházás támogatási programja Meghosszabbították a határidőket!

2023. január 16. 10:28
Nagy segítséget nyújthat az érintettek számára, hogy meghosszabbodott a kötelező regisztráció benyújtási határideje: 2023. január 31. 19:00 óráig lehetséges a beadás (felhívás összefoglaló táblázat, valamint a 6.6.1. pont).
 
A sikeres regisztráció nem jelenti azt, hogy a támogatást automatikusan odaítélik a kérelmezőnek! A beadott adatok alapján jogosultsági vizsgálat történik, melyet 5 munkanapon belül végeznek el. Hiánypótlási felhívást egyszer küldenek, pozitív elbírálás esetén a kérelmező folytathatja az adatok feltöltését, a nyilatkozatok megtételét. A támogatási kérelem benyújtásának határideje 2023. március 31. lesz.
Módosult a feldolgozóipari KKV-k energiaköltség és beruházás támogatási programja Meghosszabbították a határidőket!
Bővebb információ a pályázati portálon található:
 
 
A pályázatról bővebben ebben a cikkben olvashatnak:
 
 
forrás: agrotrend.hu 

Kapcsolódó cikkek

Összecsaptak a tüntető gazdák a rendőrökkel az EP épülete előtt

2024. február 01. 16:18
Miközben az Európai Unió vezetői az Ukrajnának nyújtandó támogatásról egyeztettek és állapodtak meg, Brüsszel utcáin járműveikkel felvonuló uniós gazdák tüntettek. A hirado.hu helyi források alapján 1000 munkagép jelenlétéről számolt be a Luxembourg és a Schuman téren. A belga fővárosba külföldi demonstrálók is érkeztek, főként olaszok – írta az Infostart.

Ez hihetetlen! Robotok fogják helyettesíteni a méheket?

2023. február 22. 09:40
A lágy testű robotok képesek járni, ugrani, repülni és lebegni.
 
Finnországban, a Tamperei Egyetem kutatói a méhek beporzó tevékenységének utánzására képes parányi robotokat fejlesztettek ki, amelyek a világ méhállományának aggasztó csökkenésére és fenyegető kihalására való tekintettel rendkívül nagy jelentőséggel bírnak – olvashatjuk a studyfinds.org hírportálon.