Nem született egységes álláspont a vasárnapi nyitvatartásról a VKF ülésén

2019. június 27. 08:16
A Magyar Nemzet szerdai számában megjelent írás állításaival ellentétben a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF) Monitoring Bizottsága tegnapi ülésén nem született egységes álláspont a kereskedelmi üzletek vasárnapi nyitvatartásának korlátozása kérdésében.

A fórumot alkotó munkaadói és munkavállalói szervezetek képviselői kizárólag arról állapodtak meg, hogy a kérdésben  a jövőben készek érdemi párbeszédet folytatni. A VKF ezt a cikk állításával ellentétben nem tűzte napirendjére, és a felek párbeszéde alapján az is csak a későbbiekben kerülhet meghatározásra, hogy az ügyet később milyen más fórumok előtt tárgyalhatják meg.

Liga Szakszervezetek              Magyar Szakszervezeti Szövetség

Mészáros Melinda elnök              Kordás László elnök

szakszervezetek.hu

Kapcsolódó cikkek

A SZÉP kártya szabadidőzsebe felhasználható élelmiszer vásárlásra?

2017. augusztus 21. 07:12
A Szép kártya szabadidőzsebével kapcsolatos kérdésem, van, hogy élelmiszer vásárlásra elfogadják valahol? Az alkártya konkrétan mit takar?

Evett már Ön füstölt dinnyét?

2018. augusztus 14. 08:30
Will Horowitz, New York-i séf különleges étellel, sóban szárított, füstölt görögdinnyével kápráztatja el vendégeit a Ducks Eatery étteremben. Az étel külsőre teljesen úgy néz ki, mint a marhasteak vagy füstölt sonka, íze azonban semmihez sem fogható.