OSHwiki: összekapcsolja a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi közösséget

2016. szeptember 01. 10:18
Az OSHwiki ideális lehetőséget nyújt a szakismeretek megosztására és a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi közösségen belüli online együttműködésre.

Az OSHwiki cikkeit akkreditált munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi szakemberek írják, de az OSHwikihez bárki ingyenesen hozzáférhet, és ismeretterjesztő cikkek sokaságát olvashatja. A platformon bármilyen nyelven megjelenhetnek cikkek, sőt, néhányat már az OSHwiki közössége írt és fordított le az angoltól eltérő nyelvekre.

Ha eddig még nem látogatott el az OSHwiki platformra , nézze meg most a legnépszerűbb cikkeket. És továbbra is kövessen bennünket aTwitteren  (#OSHwiki), a Facebookon  és a Linkedinen !

https://osha.europa.eu/hu/highlights/oshwiki-connecting-osh-community

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

A cafeteria miatt aggódnak az egészségügyi szervezetek

2016. július 13. 07:45
A kormánytól várnak korrekciót A Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) és az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) azt kéri, hogy a kormány lépjen az egészségügyi megtakarítások munkáltatói támogatási lehetőségeit a jövő évtől "drasztikusan sújtó" cafeteriarendszer korrekciója, kiegészítése ügyében, mert "többszázezer ember egészsége a tét".
 

Megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésében történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása

2016. március 09. 07:59
2016. március 1-ével megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésben történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása.