OSHwiki: összekapcsolja a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi közösséget

2016. szeptember 01. 10:18
Az OSHwiki ideális lehetőséget nyújt a szakismeretek megosztására és a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi közösségen belüli online együttműködésre.

Az OSHwiki cikkeit akkreditált munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi szakemberek írják, de az OSHwikihez bárki ingyenesen hozzáférhet, és ismeretterjesztő cikkek sokaságát olvashatja. A platformon bármilyen nyelven megjelenhetnek cikkek, sőt, néhányat már az OSHwiki közössége írt és fordított le az angoltól eltérő nyelvekre.

Ha eddig még nem látogatott el az OSHwiki platformra , nézze meg most a legnépszerűbb cikkeket. És továbbra is kövessen bennünket aTwitteren  (#OSHwiki), a Facebookon  és a Linkedinen !

https://osha.europa.eu/hu/highlights/oshwiki-connecting-osh-community

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

Drasztikus javaslat Lech Walesától: fel kellene oszlatni az EU-t

2019. május 13. 07:43
Szerinte a nyugati világ rossz irányba halad

Kihagyhatatlan program idén is Hajdúböszörményben: Traktorhúzó Európa Kupa 2016Öt ország, Anglia, Dánia, Hollandia, Németország és Olaszország 25 csapata méri össze tudását és erejét augusztusban Hajdúböszörményben, a MITAS Traktorhúzó Európa Kupa ke

2016. július 18. 08:21
Öt ország, Anglia, Dánia, Hollandia, Németország és Olaszország 25 csapata méri össze tudását és erejét augusztusban Hajdúböszörményben, a MITAS Traktorhúzó Európa Kupa keretében - közölte a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón.