Rangos díjakat kapott a New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora

2024. február 16. 18:11
A New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora a Lamma Show 2024 innovációs díjának győztese és egy másik elismerést is "bezsebelt".
 
A New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora a Lamma Show 2024 Innovation Awards győztese és a Future Farming Innovation kategóriában is elismerést kapott – számolt be a sikerről az agrimachinery.trade.
Rangos díjakat kapott a New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora
A díjakat a LAMMA 2024 rendezvényen, Birminghamban, az Egyesült Királyságban adták át. A LAMMA Innovációs Díjjal évek óta elismerik a mezőgazdasági gépgyártás innovációit és fejlesztéseit.
 
Az új New Holland T7.270 Methane Power a világ első szériában gyártott, metánt használó nagy teljesítményű traktora. Többéves fejlesztés eredménye, amelynek célja egy olyan erőgép piacra dobása volt, amely 250 lóerő felett teljesít.
 
Az Egyesült Királyságban több mint 600 biogáz üzem működik, közülük 126 már termel biometánt, az össztermelési volumen körülbelül 300 egységet tesz ki csak az Egyesült Királyságban. Az új New Holland T7.270 Methane Power CNG ezen kulcsfontosságú ügyfelek számára készült, ők az Egyesült Királyság piacának elsődleges célcsoportja, de további releváns piacokon (Franciaország, Németország, Norvégia és Olaszország) is kapható lesz az erőgép.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Megújul az Agrárminisztérium épülete

2023. november 15. 17:18
A napokban elkezdődött az Agrárminisztérium épületének rég óta vár rekonstrukciója. A fotók drámai képeket mutatnak a rombolásról – azonban az ingatlan bizonyos részei kerülnek csupán átalakításra.
 
Az agrártárca Kossuth Lajos téri épülete a Steindl Imre Program keretében újul meg, melynek részeként egyúttal a Néprajzi Múzeumnak helyet adó Igazságügyi Palota is újjáépül.

Németország segítséget nyújt az ukrán agrárexportnak

2023. október 06. 14:10
Cem Özdemir német mezőgazdasági és élelmezési miniszter Berlin segítségét ajánlotta fel az ukrán agrárexport terén Kijevnek csütörtöki ukrajnai látogatása során.
A német zöldpárti politikus ismételten Németország szolidaritásáról és támogatásáról biztosította ukrán hivatali partnerét, Mikola Szolszkijt. Mint mondta, nem fogják hagyni, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök az éhséget fegyverként használhassa fel.