Rangos díjakat kapott a New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora

2024. február 16. 18:11
A New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora a Lamma Show 2024 innovációs díjának győztese és egy másik elismerést is "bezsebelt".
 
A New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora a Lamma Show 2024 Innovation Awards győztese és a Future Farming Innovation kategóriában is elismerést kapott – számolt be a sikerről az agrimachinery.trade.
Rangos díjakat kapott a New Holland új T7.270 Methane Power CNG traktora
A díjakat a LAMMA 2024 rendezvényen, Birminghamban, az Egyesült Királyságban adták át. A LAMMA Innovációs Díjjal évek óta elismerik a mezőgazdasági gépgyártás innovációit és fejlesztéseit.
 
Az új New Holland T7.270 Methane Power a világ első szériában gyártott, metánt használó nagy teljesítményű traktora. Többéves fejlesztés eredménye, amelynek célja egy olyan erőgép piacra dobása volt, amely 250 lóerő felett teljesít.
 
Az Egyesült Királyságban több mint 600 biogáz üzem működik, közülük 126 már termel biometánt, az össztermelési volumen körülbelül 300 egységet tesz ki csak az Egyesült Királyságban. Az új New Holland T7.270 Methane Power CNG ezen kulcsfontosságú ügyfelek számára készült, ők az Egyesült Királyság piacának elsődleges célcsoportja, de további releváns piacokon (Franciaország, Németország, Norvégia és Olaszország) is kapható lesz az erőgép.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Szigorú minőségi és élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzést rendel el hazánk az Ukrajnából érkező gabonák esetében

2023. február 06. 13:56
A magyar kormány megvédi a magyar termelőket Brüsszel tétlenségével szemben, ezért szigorú minőségi és élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzést rendel el hazánk az Ukrajnából érkező gabonák esetében - közölte Nagy István agrárminiszter.
 
A tárcavezető kifejtette, újra és újra, mindig bebizonyosodik, hogy a magyar gazdák csak a magyar kormányra számíthatnak, Brüsszel nem hallja meg az európai gazdák hangját. Nem hagyhatjuk, hogy a magyar gazdákat hátrány érje amiatt, hogy egy szolidaritási folyosó nem megfelelően működik. A tárcavezető hangsúlyozta, nagyon szigorú minőségellenőrzést rendel el az Ukrajnából Magyarországra érkező gabonák esetében.
 

A cirok lehet a jövő egyik új takarmánya

2023. február 22. 11:00
A mezőgazdasági eljárások változása mellett az új igényeknek megfelelő fajok megtalálása is komoly kihívások elé állítja a szakembereket.
 
Egyre többet hallani arról, hogy a cirok nagy áttörést hozhat a takarmány-, de az élelmiszeriparba is. Különféle fajtáit ugyanis remekül tudná alkalmazni az előbbi két feldolgozóipar. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy miért lenne erre szükség? A válasz egyszerű, az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények próbára teszik azokat a növények, azokat az eljárásokat, amiket az elmúlt évtizedek, évszázad során megszokhattunk.