Romjaiból született újjá ez a parasztház: ilyen álomszép porta lett közel 10 millióból

2022. december 07. 13:09
Verbovszki Dániel gondolt egy nagyot a feleségével, és megvásároltak a közel 3000 négyzetméteres portát Háromhután 2020-ban, gyönyörű természeti környezetben a Zemplén szívében. Az egyik kis parasztházat helyreállították, hogy később múzeumként működhessen, a nagyobbikat pedig lakóházként újítják fel a saját és a gyerekeik örömére, hiszen ideális a barátságos falusi lakóhely, a jó levegő az egész családnak, amit helyi lakosokként eddig is megtapasztalhattak.
 
Romjaiból született újjá ez a parasztház: ilyen álomszép porta lett közel 10 millióból

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes tokaji bringatúra piknikkel

2023. május 09. 11:37
A 6. Bringa Piknik fókuszában is a jó hangulat, a vidám társaság, a sport fontossága, az egészségmegőrzése és a jótékonykodás áll.
A 2023-as Bringa Piknik május 20.-án a szokásos útvonalon, Nyíregyházáról indul Tokaj felé, érintve a nyírteleki és a rakamazi piknikpontot, ahol szintén csatlakozhatnak az érdeklődők, hogy együtt érkezzenek közel 35 km-es út után a tokaji Fesztiválkatlanba. Az elmúlt években az ország minden részéről, sőt Japánból is volt résztvevő az ingyenes túrán.

Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát

2023. május 03. 19:07
Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását az utasforgalomnak - jelentette be a főpolgármester kedden a Facebook-oldalán.
 
Megvan a végső dátum: május 22-én átadjuk a 3-as metró teljes vonalát és minden állomását az utasforgalomnak – írta a közösségi oldalán Karácsony Gergely.