Startol "Az Év Honlapja" pályázat! – Augusztusban #earlybird

2023. augusztus 17. 15:10
Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól! Ne feledd augusztusban 20% Early Bird kedvezménnyel pályázhatsz!
 
Startol "Az Év Honlapja" pályázat! – Augusztusban #earlybird
Idén új korszak virradt a digitális világban, amikor a mesterséges intelligencia alapú ChatGPT megjelent és felforgatta a nemzetközi digitális teret. Komoly változásokat hozott a technológiai és marketing szektorokban, jelentős hatást gyakorolva a kommunikációra, a tartalomkészítésre és az online interakciókra. Továbbá új lehetőségeket adott a digitális térben zajló fejlesztéseknek is, új dimenziókat nyitva a kreativitásnak, valamint a technológiai megoldások fejlesztésének.
 
A digitális kultúra Covid óta tartó rohamtempójú fejlődése a honlapokat mára olyan multiplatformokká alakította, ahol elvárás az esztétika, a funkcionalitás és a felhasználói élmény, amely összefonódik az interaktivitással, a többcsatornás és valós idejű ügyfélszolgálattal, élménnyé téve a széles spektrumú vásárlást és a prémium szolgáltatások demokratizációját.
 
"A honlapok egyedülálló lehetőségeket kínálnak a kreativitás, az információmegosztás és a kommunikáció terén, hozzájárulva az egyének és vállalkozások sikeréhez. A technológia és az innováció gyorsuló üteme mellett, a mesterséges intelligencia által vezérelt alkalmazások és honlapok előre mutató területként törnek előre, amelyek megújítják a felhasználói élményt és lehetőségeket teremtenek a kreatív gondolatok megvalósítására. Épp ezért idén a szakmai zsűri külön figyelmet fordít és díjazni szeretné a mesterséges intelligenciát integráló honlapokat, okos appokat és digitális megoldásokat” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.
agrár honlap
Az előző évekhez hasonlóan 28 kategóriában lehet pályázatot benyújtani, amelyek különböző területeket és célcsoportokat képviselnek, így mindenki a saját versenytársaival mérettetheti meg magát. Mivel az agrár iparágban is elindulni látszik a rohamos digitális fejlődés, ezért mi is teret kívánunk adni versenyünkben. Ezek az oldalak nem hasonlíthatók egyetlen más kategóriához sem, ezért a zsűri kifejezetten figyelni fog a megvalósításra. Minden olyan honlap nevezését várjuk ide, amely köthető az agrár tevékenységhez. Az ötletes kivitelezés mellett fontos szerepet kap majd a megfelelő tartalom, illetve a reszponzív design alkalmazása is.
 
Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen, akik augusztus végéig leadják pályázatukat 20%-os kedvezményben részesülnek, sőt a ’korán ébredők’ a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.
 
A szakmai zsűri izgatottan várja, hogy felfedezze az idei év legjobbjait! A pályázatok benyújtásának határideje: október 15. éjfél.
 
További információkról és a pályázat menetéről a www.azevhonlapja.hu hivatalos honlapon, illetve az info@evhonlapja.hu e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.
 
Az Év Honlapja Team
az év honlapja
Ez a megjelenés a Manta Digitál Marketing Kft-vel történt együttműködés keretében jött létre.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Húsz éve az olajtök körül forog az életük. Mi a titkuk?

2024. április 22. 15:02
A Cserhát dombjai közt gazdálkodik immár 20 éve a Hekli-család: búzát, napraforgót és olajtököt termelnek. Utóbbiból lisztet, krémet, olajat és ízesített nassolnivalót készítenek.
 

A teljes ágazat fejlesztése a cél

2023. szeptember 04. 13:28
Az élelmiszergazdaság, mint stratégiai ágazat fejlesztése áll a kormányzati döntések, beruházások fókuszában. Erről Nagy István beszélt a szeptember 1.-jén indult balatoni médiahajón.