Szakmai nap a Hevesgép Kft.-nél okt.6.-án

2023. szeptember 15. 15:03
A Hevesgép Kft.és a Wernher Maschinenbau Kft. meghívja Önöket egy szakmai napra, ahol első kézből ismerhetik meg termékeinket, betekintést nyerhetnek a hevesi gyártelep működésébe, illetve információkat kaphatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.
Érdeklődő gazdálkodók, döntéshozók jelentkezését várjuk.
Szakmai nap a Hevesgép Kft.-nél okt.6.-án
  • Időpont: 2023.10.06.
  • Helyszín: 3360. Heves, Munkácsy u. 4.
Vendégek fogadása 8 órától, programok 9 órától kezdődnek:
Köszöntés, cégcsoport bemutatása, pályázati lehetőségek, gyárbejárás, termékbemutatók. Gabonaszárító-tisztító-tároló telep helyszíni látogatása.
 
A program után 13 órától ebéd.
 
A HEVESGÉP KFT. HAZAI PIACON MEGHATÁROZÓ SZEREPLŐ A GABONATECHNOLÓGIAI GÉPEK VONATKOZÁSBAN. HAZAI GYÁRTÓKÉNT SZÁMOS REFERENCIÁVAL RENDELKEZNEK SZÁRÍTÓ, TISZTÍTÓ ÉS TÁROLÓ TELEPEK VONATKOZÁSÁBAN.
 
A betakarítás utáni ömlesztett szemestermények még biológiailag élő szervezetek, így a hosszútávú minőség megőrzéséhez elengedhetetlen a pontos agronómiai háttér ismerete. Mivel összetett technológiáról van szó fontos, hogy a beruházást tervező gazdálkodó tisztában legyen a kiválasztott gépesített technológia működésével, minőségével.
 
A fent leírtakkal összhangban a Hevesgép Kft. szakmai napot szervez, melynek célja a tájékoztatás, ismeretterjesztés. Az érdeklődő gazdálkodóknak lehetőségük lesz betekintést nyerni a hevesgépes gabonatechnológiai termékek gyártásába. A gyártelepi látogatáson kívül sor kerül még egy közelben működő szárítótelep helyszíni bejárására, ahol a telepített technológiát első kézből vehetik szemügyre a résztvevők. A komoly érdeklődőknek egész nap lehetőségük lesz kereskedő és műszaki szakembereinkkel konzultálni, hogy megoldást találjanak a számukra optimális beruházásra, illetve tájékozódhatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.
 
A szakmai napon a Wernher Maschinenbau Kft. talajmegmunkáló gépeivel is megismerkedhetnek, mely esetében szintén sor kerül szántóföldi bemutatóra.
 
A rendezvény korlátozott számban, előzetes regisztrációval látogatható. Jelentkezés határideje: 2023.09.22.
 
Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Nagypál György 36 30 8847754
kereskedelem@hevesgep.hu
 
forrás: magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolódó cikkek

A LEGSZŰKEBB ELIT TAGJA A MAGYAR GOLDENBURG BURGONYA

2022. december 16. 10:04
Hatalmas sikert értek el a Dunaegyházán termesztett GoldenBurg burgonyák. A Haladás Mezőgazdasági Zrt. krumplijai ugyanis a Nébih legújabb Szupermenta tesztsorozatában minden kategóriában dobogóra kerültek. Ez egyértelműen jelzi, hogy a magyar krumpli nemzetközi összevetésben is megállja a helyét, hiszen a vizsgálatba bevont tételeknek több mint a fele külföldi, import burgonya volt.

Életbe lép az Európai Unió olajembargójának második fázisa

2023. január 30. 13:49
Február 5-én életbe lép az Európai Unió olajembargójának második fázisa, hogy ez pontosan milyen következményekkel jár, azt Hortay Olivér ismertette Facebook-videójában.
 
Az Európát sújtó súlyos dízelhiányt az EU úgy próbálja enyhíteni, hogy másfél millió hordó üzemanyagot importál, ennek mintegy  felét Oroszországból. Egyelőre nem tudni, miként fogja pótolni az unió a kieső mennyiséget. Kína és India kerülhet szóba, de ezekből az országokból csak korlátozott kapacitás érkezhet, s az is drágábban. Mindezeken túl a kínai és indiai finomítok orosz kőolajat használnak – mondta el a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. energia- és klímapolitikai üzletágának vezetője.