Szakmai nap a Hevesgép Kft.-nél okt.6.-án

2023. szeptember 15. 15:03
A Hevesgép Kft.és a Wernher Maschinenbau Kft. meghívja Önöket egy szakmai napra, ahol első kézből ismerhetik meg termékeinket, betekintést nyerhetnek a hevesi gyártelep működésébe, illetve információkat kaphatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.
Érdeklődő gazdálkodók, döntéshozók jelentkezését várjuk.
Szakmai nap a Hevesgép Kft.-nél okt.6.-án
  • Időpont: 2023.10.06.
  • Helyszín: 3360. Heves, Munkácsy u. 4.
Vendégek fogadása 8 órától, programok 9 órától kezdődnek:
Köszöntés, cégcsoport bemutatása, pályázati lehetőségek, gyárbejárás, termékbemutatók. Gabonaszárító-tisztító-tároló telep helyszíni látogatása.
 
A program után 13 órától ebéd.
 
A HEVESGÉP KFT. HAZAI PIACON MEGHATÁROZÓ SZEREPLŐ A GABONATECHNOLÓGIAI GÉPEK VONATKOZÁSBAN. HAZAI GYÁRTÓKÉNT SZÁMOS REFERENCIÁVAL RENDELKEZNEK SZÁRÍTÓ, TISZTÍTÓ ÉS TÁROLÓ TELEPEK VONATKOZÁSÁBAN.
 
A betakarítás utáni ömlesztett szemestermények még biológiailag élő szervezetek, így a hosszútávú minőség megőrzéséhez elengedhetetlen a pontos agronómiai háttér ismerete. Mivel összetett technológiáról van szó fontos, hogy a beruházást tervező gazdálkodó tisztában legyen a kiválasztott gépesített technológia működésével, minőségével.
 
A fent leírtakkal összhangban a Hevesgép Kft. szakmai napot szervez, melynek célja a tájékoztatás, ismeretterjesztés. Az érdeklődő gazdálkodóknak lehetőségük lesz betekintést nyerni a hevesgépes gabonatechnológiai termékek gyártásába. A gyártelepi látogatáson kívül sor kerül még egy közelben működő szárítótelep helyszíni bejárására, ahol a telepített technológiát első kézből vehetik szemügyre a résztvevők. A komoly érdeklődőknek egész nap lehetőségük lesz kereskedő és műszaki szakembereinkkel konzultálni, hogy megoldást találjanak a számukra optimális beruházásra, illetve tájékozódhatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.
 
A szakmai napon a Wernher Maschinenbau Kft. talajmegmunkáló gépeivel is megismerkedhetnek, mely esetében szintén sor kerül szántóföldi bemutatóra.
 
A rendezvény korlátozott számban, előzetes regisztrációval látogatható. Jelentkezés határideje: 2023.09.22.
 
Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Nagypál György 36 30 8847754
kereskedelem@hevesgep.hu
 
forrás: magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolódó cikkek

Erdész-vadász szakemberek kaptak elismerést az Erdők Világnapja alkalmából

2023. március 22. 13:36
Az erdő egységes rendszer, amely sérülékeny, védelemre szorul. Közös felelősségünk, hogy megértsük és tudatosítsuk: teremtett világunkkal együtt élve, abban a lehető legkevesebb kárt okozva, ökológiai egyensúlyát fenntartva kell léteznünk, hogy utódaink is megismerhessék ezt a csodát – fogalmazott Farkas Sándor a 2022. évi Erdők Világnapja alkalmából rendezett kitüntetési ünnepségen.
Az Agrárminisztérium miniszterhelyettese Budapesten, a Vajdahunyadvárban rendezett eseményen úgy fogalmazott: az erdőt ismerő és szerető ember jól tudja, mennyire szervesen és harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz a teremtett világ élőlényei.
 

Feldman Zsolt: Az Agrárminisztérium továbbra is támogatja a precíziós átállást

2022. december 15. 15:46
Folytatódik a precíziós átállást ösztönző mezőgazdasági támogatás a következő, 2027-ig tartó finanszírozási ciklusban – mondta Feldman Zsolt.
 
Az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára az AGROmashEXPO mezőgazdasági gépkiállítás budapesti sajtótájékoztatóján közölte, hogy a pályázati lehetőséggel az eddigieknél is több kistermelő élhet majd.