Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

2023. július 10. 14:55
Szentpéteri Csilla országos turnésorozatának következőállomása a keszthelyi Festetics kastélyparkban lesz július 15-én este 20.30 órakor. A koncert különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja.
Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában
A keszthelyi Festetics-kastély nyugat-magyarországi régió meghatározó műemléke, egyben kulturális központ is. A turisztikai főszezonban az interaktív kiállítások mellett a kastélykert számos klasszikus és könnyűzenei és egyéb szórakoztató, minden korosztály számára élményalapú programot kínál a hazai és nemzetközi látogatók számára.
 
Az idei év nagy újdonsága, hogy a kastélypark bekapcsolódik Szentpéteri Csilla & Band koncertsorozatába. A közel 2 órás koncerten a klasszikus, jazz, blues, bossa nova és más műfajok mesterművei mellett az énekesnő legnépszerűbb saját szerzeményeit is előadja. A koncert vendége Gájer Bálint, a swing hercege, akivel közös zenei blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei szólalnak meg.
Szentpéteri Csilla alkotói háttere a család és a tárgyak - Napidoktor
 
Oláh Zsanett, a NÖF Nkft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A kastélykert sok évtizedes hagyományait megőrizve szeretnénk tovább színesíteni a kulturális központ programkínálatát. Külön öröm számomra, hogy Szentpéteri Csilla és Bandje a keszthelyi kastélyparkot választották az országos turné egyik Balaton-parti helyszínéül. Különleges koncertélményben lesz részük a látogatóknak, mert egy varázslatos látványvilág, LED falakon zenére komponált filmek is várják őket.”
 
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Megérkezett Siófokra az új balatoni hajókat szállító flotta

2023. június 28. 16:23
Megérkeztek a Balatonhoz vezető Sió-csatorna utolsó szakaszához a Balatoni Hajózási Zrt. (Bhart) új személyszállító hajói, amelyek egy hete indultak el Komáromból. A két új kompot és két új katamaránt szállító flotta azóta közel 400 km-t tett meg, érkezésüket tömegek fogadták Siófokon.A Balaton kedvező vízállásának köszönhetően június 21-én, szerdán indulhatott el a Bahart 4 új hajója Komáromból. Az eleinte 7 hajóból álló szállító flotta először a Duna 272 km-es szakaszán haladt végig Komárom és a Sió torkolata között. Majd a már közel 20 hajósra bővült szállítóflotta további 121 km-t tett meg a Sió csatornán az elmúlt napokban. A hajók tegnap érték el a Siófok-Kiliti zsilipet, melyen a mai napon sikeresen átzsilipeltek – közölte a Bahart.

Megújul a Hévízi-tó

2023. november 20. 12:34
A Hévízi-tó megújulását lehetővé tevő átfogó egészségturisztikai fejlesztési tervet fogadott el a kormány – jelentette be Papp Gábor, Hévíz polgármestere és Nagy Bálint országgyűlési képviselő szombaton közös videóbejegyzésében.