Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

2023. július 10. 14:55
Szentpéteri Csilla országos turnésorozatának következőállomása a keszthelyi Festetics kastélyparkban lesz július 15-én este 20.30 órakor. A koncert különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja.
Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában
A keszthelyi Festetics-kastély nyugat-magyarországi régió meghatározó műemléke, egyben kulturális központ is. A turisztikai főszezonban az interaktív kiállítások mellett a kastélykert számos klasszikus és könnyűzenei és egyéb szórakoztató, minden korosztály számára élményalapú programot kínál a hazai és nemzetközi látogatók számára.
 
Az idei év nagy újdonsága, hogy a kastélypark bekapcsolódik Szentpéteri Csilla & Band koncertsorozatába. A közel 2 órás koncerten a klasszikus, jazz, blues, bossa nova és más műfajok mesterművei mellett az énekesnő legnépszerűbb saját szerzeményeit is előadja. A koncert vendége Gájer Bálint, a swing hercege, akivel közös zenei blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei szólalnak meg.
Szentpéteri Csilla alkotói háttere a család és a tárgyak - Napidoktor
 
Oláh Zsanett, a NÖF Nkft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A kastélykert sok évtizedes hagyományait megőrizve szeretnénk tovább színesíteni a kulturális központ programkínálatát. Külön öröm számomra, hogy Szentpéteri Csilla és Bandje a keszthelyi kastélyparkot választották az országos turné egyik Balaton-parti helyszínéül. Különleges koncertélményben lesz részük a látogatóknak, mert egy varázslatos látványvilág, LED falakon zenére komponált filmek is várják őket.”
 
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Turisztikai konferencia lesz Pakson

2023. szeptember 25. 15:12
A Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. „Szelíd energiák, természetközeli értékeik” címmel turisztikai konferenciát szervez 2023. október 5-én, Pakson. A konferencia előadásai között szerepel a Pask II. beruházás, turisztikai stratégiák, az egészségturizmus, délután pedig Workshop és kerekasztal beszélgetésekhez lehet csatlakozni.

Először lesz Rembrandt-kiállítás a bécsi Szépművészeti Múzeumban

2024. február 05. 15:53
Bemutatta 2024-es kiállítási programját a bécsi Szépművészeti Múzeum, a Kunsthistorisches Museum, ahol először rendeznek nagyszabású Rembrandt-kiállítást. A várható óriási érdeklődés miatt már most elkezdték a jegyárusítást.
Hatalmas durranással, egy nagyszabású Rembrandt-kiállítással búcsúzik a bécsi Szépművészeti Múzeum, a KHM igazgatónője, Sabine Haag, aki tizenhat éve vezeti a neves kiállítóházat - közölte Bécs város.