Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

2023. július 10. 14:55
Szentpéteri Csilla országos turnésorozatának következőállomása a keszthelyi Festetics kastélyparkban lesz július 15-én este 20.30 órakor. A koncert különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja.
Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában
A keszthelyi Festetics-kastély nyugat-magyarországi régió meghatározó műemléke, egyben kulturális központ is. A turisztikai főszezonban az interaktív kiállítások mellett a kastélykert számos klasszikus és könnyűzenei és egyéb szórakoztató, minden korosztály számára élményalapú programot kínál a hazai és nemzetközi látogatók számára.
 
Az idei év nagy újdonsága, hogy a kastélypark bekapcsolódik Szentpéteri Csilla & Band koncertsorozatába. A közel 2 órás koncerten a klasszikus, jazz, blues, bossa nova és más műfajok mesterművei mellett az énekesnő legnépszerűbb saját szerzeményeit is előadja. A koncert vendége Gájer Bálint, a swing hercege, akivel közös zenei blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei szólalnak meg.
Szentpéteri Csilla alkotói háttere a család és a tárgyak - Napidoktor
 
Oláh Zsanett, a NÖF Nkft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A kastélykert sok évtizedes hagyományait megőrizve szeretnénk tovább színesíteni a kulturális központ programkínálatát. Külön öröm számomra, hogy Szentpéteri Csilla és Bandje a keszthelyi kastélyparkot választották az országos turné egyik Balaton-parti helyszínéül. Különleges koncertélményben lesz részük a látogatóknak, mert egy varázslatos látványvilág, LED falakon zenére komponált filmek is várják őket.”
 
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Csalók élnek vissza a Budapest Airport nevével a közösségi oldalon

2024. március 27. 19:07
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez bejelentés érkezett egy hamis Facebook oldal kapcsán, amely a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport - BUD) nevével visszaélve csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg.

Magyarország vár: Könnyű dunakanyari tekergő Szobtól Verőcéig

2023. szeptember 08. 16:46
A kerékpározás rajongóit Szobtól Verőcéig lenyűgöző táj és ezernyi izgalmas látnivaló várja. Kezdők is könnyen teljesíthetik az alig 30 kilométeres útvonalat, mert szelíden, de végig lejt a kerékpárút.