TÁRUL AZ EGÉSZSÉGABLAK

2023. október 09. 17:04
Újabb funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás, amelyben így már a korábban kiváltott receptek is megtekinthetők – közölte 2023. október 9-én Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Távirati Irodával.
TÁRUL AZ EGÉSZSÉGABLAK

A Receptek menüpontban az aktív receptek mellett az elmúlt években felírt, valamint kiadott receptekhez is hozzáférhetnek a felhasználók, akik így ellenőrizhetik, hogy előző betegségükre milyen gyógyszereket, milyen hatóanyaggal és adagolásban szedtek.

1. képernyőkép

Az új funkciónak köszönhetően egy felmerülő egészségügyi probléma esetén könnyen, gyorsan és egyszerűen visszakereshetik a felhasználók a korábban szedett gyógyszereket, és az orvosnak is pontosabb adatokkal szolgálhatnak a gyógyítás meghatározásához.

3. képernyőkép

A rendkívül népszerű alkalmazást közel 2 millió 453 ezren töltötték már le.

 

forrás: kormany.hu

Kapcsolódó cikkek

A MATE legfiatalabb gazdászai igazán pöttömök

2023. május 05. 14:09
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem már egészen kicsi kortól kezdi a jövő gazdáinak nevelését.
 
A Kaposvári Campus Gyakorló Óvodája igen összetett pedagógiai programja különös hangsúlyt fektet arra, hogy óvodásaik közvetlen kapcsolatba kerüljenek a növénytermesztéssel és az állattartással. Ennek jegyében hozták létre az óvodás korosztály számára az ökológiai aspektusú élményportát.

Évi négyszázmilliárdot és dolgozókat vesztenek a magyar cégek, de a rémálom még nem ér véget

2024. február 29. 16:41
Hiába figyelmeztetnek a szakszervezetek és a gazdasági elemzők, a kormányzat egyelőre nem tudott konkrétumokat ígérni a munkahelyi balesetek érdemi visszaszorítása érdekében. Pedig a tragédiák mellett komoly nemzetgazdasági veszteségei is vannak a kérdésnek.