TÁRUL AZ EGÉSZSÉGABLAK

2023. október 09. 17:04
Újabb funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás, amelyben így már a korábban kiváltott receptek is megtekinthetők – közölte 2023. október 9-én Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Távirati Irodával.
TÁRUL AZ EGÉSZSÉGABLAK

A Receptek menüpontban az aktív receptek mellett az elmúlt években felírt, valamint kiadott receptekhez is hozzáférhetnek a felhasználók, akik így ellenőrizhetik, hogy előző betegségükre milyen gyógyszereket, milyen hatóanyaggal és adagolásban szedtek.

1. képernyőkép

Az új funkciónak köszönhetően egy felmerülő egészségügyi probléma esetén könnyen, gyorsan és egyszerűen visszakereshetik a felhasználók a korábban szedett gyógyszereket, és az orvosnak is pontosabb adatokkal szolgálhatnak a gyógyítás meghatározásához.

3. képernyőkép

A rendkívül népszerű alkalmazást közel 2 millió 453 ezren töltötték már le.

 

forrás: kormany.hu

Kapcsolódó cikkek

A magyarság meghatározó alapja az évezredes keresztény örökség

2023. december 04. 14:30
A magyarság gondolkodásmódjának, kultúrájának és erkölcsi berendezkedésének meghatározó alapja az évezredes keresztény örökség - mondta az agrárminiszter pénteken, dec. 1.-jén Máriapócson, a település várossá válásának harmincadik évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen.
 

Április 22-én ünnepeljük a Föld napját. Ez a nap pedig egyre fontosabb.

2024. április 22. 15:37
Nehogy túl késő legyen.
 
A Föld napját minden évben április 22-én ünnepeljük. A világnap célja, hogy az ezen a napon tartott események segítségével felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.