Termékkorlátozást vezet be a Tesco

2023. október 12. 18:44
Az ex-árstopos termékek kedvező ára miatt a Tesco október 12-től, vagyis mától mennyiségi korlátozást vezet be erre a termékköre - írja a cég.
 
Termékkorlátozást vezet be a Tesco
Hogy pontosan mennyit lehet vásárolni a termékekből azt nem írják, ugyanakkor azt ígérik, hogy a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét.
 
A cég szerint augusztus óta náluk a legolcsóbb a csirkemellfilé, amely szintén egy korábbi árstopos termék.
 
Ezeket nem adhatják a beszerzési árnál drágábban és 15-15 százalékos akciós árat is kínálniuk kell az egyes termékcsoportok áraiból.
 
forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

A hibridburgonya forradalmi változásokat hozhat a növénytermesztésben

2023. június 26. 12:57
Nemcsak vetőgumókról, hanem magról is szaporítható.
 
A Wageningeni Egyetem (WUR) mini-szimpóziumán részt vevő nemzetközi elemzők szerint hamarosan köztermesztésbe kerülhet a hibridburgonya, amelynek széles körű elterjesztése forradalmi változásokat hozhat a növénytermesztésben és az élelmiszer ellátásban, különösen az alacsony jövedelmű és a mélyszegénységben élő lakosság számára – olvashatjuk a hortidaily.com hírportálon.

Továbbra is kiáll az agrártárca a hazai méhészek mellett

2024. július 09. 15:30
Minden eszközzel támogatni kell a hazai méhészeti ágazatot, amelyet jelentősen sújtanak az unióba érkező ázsiai importméz hatásai. Mézet lehet importálni, beporzást viszont nem, ezért ezen áruk behozatalának megálljt kell parancsolni.