Több mint 200 tonna tartós élelmiszert gyűjtött az Élelmiszerbank

2017. november 28. 08:06
A szervezők több mint 39 ezer csomagot állítanak össze, amelyeket még karácsony előtt eljuttatnak a rászoruló családokhoz

Az országszerte mintegy 120 településén zajló hétvégi akció során  mintegy 236 tonna tartós élelmiszert gyűjtött 5000 önkéntes segítségével a Magyar Élelmiszerbank Egyesület.

Az Élelmiszerbank közlése szerint az adományokból a szervezők több mint 39 ezer csomagot állítanak össze, amelyeket karitatív szervezetek közreműködésével még karácsony előtt eljuttatnak a rászoruló családokhoz.

Partnerei segítségével a szervezet idén péntektől vasárnapig mintegy 200 budapesti és vidéki áruházban várta a vásárlók tartósélelmiszer-felajánlásait, amelyek idén öt százalékkal meghaladták a tavaly gyűjtött mennyiséget.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

Fiatal Gazda Klub-fórumokat tartanak

2017. október 18. 07:23
A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA  október 17. és november 30. között öt tartja szokásos rendezvénysorozatát.
 

Megérkeztek az intelligens munkaruhák

2018. augusztus 17. 09:56
Noha a munkahelyi megjelenésben idehaza még mindig az ár a meghatározó tényező, a multinacionális cégek szemléletének köszönhetően a minőség is fokozatosan teret nyer. A megvásárolt munkaruha helyét egyes területeken a bérbe vett felszerelés veszi át, miközben innovatív megoldások eredményeként ma már egy egyszerű kantáros nadrág is lehet "okos".