Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.

2023. november 16. 17:51
Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Lissé Édességgyár Kft. visszahívta a forgalomból a „Nyírfacukor szaloncukor – többféle ízesítésben” termékeket – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.
A csütörtökön felkerült bejegyzés szerint a gyártó visszahívja a 2024.03.27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot,
a 2024.04.09. minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot, a 2024.03.25. minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és
Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét, valamint a szintén 2024.03.25.-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.
A NÉBIH HONLAPJÁN AZT KÖZÖLTÉK, HOGY AZ ÉRINTETT TERMÉKEKET A VÁSÁRLÁS HELYÉN VISSZAVESZIK. A GYÁRTÓ A VISSZAHÍVÁSRÓL A HONLAPJÁN TÁJÉKOZTATTA VÁSÁRLÓIT.
 
Forrás: MTI/Nébih

Kapcsolódó cikkek

Kortyolj néhány cseppnyi Magyarországot!

2024. február 26. 16:04
Kóstolj bele a magyar hagyományokba ezekkel a kézműves ginekkel!
 
A Szigeti Gin új projektjét, a háromféle ízben kapható kézműves gint a kiemelkedő hungarikumok ihlették. A termékkel szeretnének hozzájárulni a magyar hagyományok ápolásához, és tovább szeretnék növelni Kalocsa város hírnevét is.

Ne felejtsd el, hogy mindjárt itt a diófa metszésének ideje!

2023. augusztus 17. 15:47
A diófánál életbevágóan fontos, hogy betartsd a metszésével járó szabályokat!
 
A diófa minden kert ékessége. Nem véletlen, hogy amikor gyermek születik, a család el szokott ültetni egy diófát a kertben. A fa pedig együtt cseperedik a gyermekkel és végig kíséri élete folyamán, árnyat nyújtva a játékhoz és az olvasáshoz, ágakat kínálva a mászáshoz, látványt kínálva a szép gondolatokhoz.