Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.

2023. november 16. 17:51
Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Lissé Édességgyár Kft. visszahívta a forgalomból a „Nyírfacukor szaloncukor – többféle ízesítésben” termékeket – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.
A csütörtökön felkerült bejegyzés szerint a gyártó visszahívja a 2024.03.27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot,
a 2024.04.09. minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot, a 2024.03.25. minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és
Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét, valamint a szintén 2024.03.25.-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.
A NÉBIH HONLAPJÁN AZT KÖZÖLTÉK, HOGY AZ ÉRINTETT TERMÉKEKET A VÁSÁRLÁS HELYÉN VISSZAVESZIK. A GYÁRTÓ A VISSZAHÍVÁSRÓL A HONLAPJÁN TÁJÉKOZTATTA VÁSÁRLÓIT.
 
Forrás: MTI/Nébih

Kapcsolódó cikkek

Saláta: vertikális farmról az áruházba

2024. június 17. 15:41
Az Egyesült Királyságban működő Tesco üzletek kínálata újabb termékkel bővült, már kapható az Unbeleafable® márkanevű, vertikális farmon termesztett, zacskós kiszerelésű babyleaf salátakeverék.

Nőtt a kiskereskedelmi forgalom

2023. augusztus 04. 13:44
A magas infláció, és a nyomában csökkenő reálbérek éreztették hatásukat júniusban is a boltokban. Az előző év azonos időszakához képest 8,3 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom, ugyanakkor 0,7 százalékkal nőtt az előző havihoz képest. A szakértők szerint akár már a következő hónapokban megtörténhet a kereslet normalizálódása.
 
A szakértők várakozásai bejöttek, júniusban már nem annyira csúnya a kiskereskedelmi forgalom volumenindexe, mint az előző hónapokban. A bázishatás eredményeként a mutató egy számjegyű csökkenést mutat, szemben a májusi 12,7 százalékos adattal.