Traktorral érkezett Sallai a Parlamenthez

2015. október 14. 10:01
"Közösen tüntetnek az állami földek eladása ellen a Parlament előtt ma este az ellenzéki pártok, az ország több megyéjében pedig félpályás útlezárással tiltakoznak.
A kormánypártok a politikai hatalmat gazdasági hatalomként mentik át az állami földek eladásával – az LMP szerint. A párt országgyűlési képviselője, Sallai Róbert Benedek azt mondta: a privatizációnak sok nyertese lehet a második Orbán-kormány idején kiválasztott bérlők közül. 

A zöldpárti képviselő traktorral érkezett meg munkahelyére, a Parlamentbe, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a közel 400 ezer hektár állami föld eladására. A földprivatizáció ellen ma este az ellenzéki pártok a Parlament előtt, az ország több megyéjében pedig félpályás útlezárással tiltakoznak."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/traktorral-erkezett-sallai-a-parlementhez-1307468

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Az öntözésfejlesztési pályázatok beadási határideje meghosszabbodott

2020. június 29. 08:52
Az öntözött területek növelését célzó beruházások eredményes megvalósítása érdekében döntött az Agrárminisztérium a Vidékfejlesztési Program Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése című pályázatának módosításáról.
 

A termőföld állapotának javítása és megőrzése a jövő generációjának is fontos feladata

2019. június 03. 08:14
Az új, korszerű ismereteknek, a tudományos eredményeknek tükröződniük kell a mindennapok gyakorlatában, így a talajvédelemmel kapcsolatos felhalmozott tudásnak is meg kell jelennie és be kell épülnie az agrárszakoktatásba, a szakemberképzésbe – fogalmazott az agrárminisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára a „Kincsünk a termőföld” címmel megrendezett kerekasztal-beszélgetésen.