Traktorral érkezett Sallai a Parlamenthez

2015. október 14. 10:01
"Közösen tüntetnek az állami földek eladása ellen a Parlament előtt ma este az ellenzéki pártok, az ország több megyéjében pedig félpályás útlezárással tiltakoznak.
A kormánypártok a politikai hatalmat gazdasági hatalomként mentik át az állami földek eladásával – az LMP szerint. A párt országgyűlési képviselője, Sallai Róbert Benedek azt mondta: a privatizációnak sok nyertese lehet a második Orbán-kormány idején kiválasztott bérlők közül. 

A zöldpárti képviselő traktorral érkezett meg munkahelyére, a Parlamentbe, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a közel 400 ezer hektár állami föld eladására. A földprivatizáció ellen ma este az ellenzéki pártok a Parlament előtt, az ország több megyéjében pedig félpályás útlezárással tiltakoznak."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/traktorral-erkezett-sallai-a-parlementhez-1307468

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Fazekas: November közepétől indulhat a licit az állami földekért

2015. október 14. 10:43
"November közepétől indulhat a licit az állami földekért nyilvános árverésen, ami gazdabarát program, a tüntetések pedig gazdaellenesek - mondta a földművelésügyi miniszter az M1 aktuális csatornán kedden.
 

Big Data a mezőgazdaságban - mire használható és milyen veszélyeket rejt

2020. január 10. 08:33
A big data kifejezést egyre többen használják, de talán kevesebben ismerik vagy értik igazán. Egy biztos: a vállalatok számára lassan kikerülhetetlen fogalommá válik, hiszen az adatok megfelelő elemzése igazi versenyelőnyhöz juttathatja őket.