Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében

2022. november 16. 11:21
Az Év Hotele közönségszavazásban az alföldi és a balatononi régió után Északkelet-Magyarországon is győztest hirdettek.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny három régiójából összesen már hat szálloda jutott be a döntőbe.
Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében
Októberben a Északkelet-Magyarországon zajlott Az Év Hotele verseny idei 3. régiós versenye. Ebben a régióban 6 szálláshely harcolt a régió győztes címért, és a fináléba jutásért. A nézők döntése alapján a térség idei legjobb szállodája a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 28%-át kapta.
 
A voksok 18%-át begyűjtve a régió második helyezettje a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** lett. Ezzel az eredménnyel ez a szálloda is automatikusan bejutott a döntőbe.
 
A virtuális dobogó harmadik fokára pedig a Mercure Tokaj Center****superior állhatott fel. Ez a szálloda nézők 16%-nak tetszett a legjobban.
 
Az Év Hotele 2022 eddigi döntősei:
 
Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
Sziget Hotel**** (Alföld régió)
Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
Treehouses (Balaton régió)
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
 
Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.
 
Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Mintegy 30 borász, 120 féle bor és pezsgősarok is várja a látogatókat a Cifra Borsétán Kecskeméten

2023. március 02. 12:46
Mintegy 30 borász, 120 féle bor, pezsgősarok, gasztronómiai kiállítók és tematikus mesterkurzusok is várják az érdeklődőket a második Cifra Borsétán március végén Kecskeméten - közölték a szervezők az MTI-vel.
A borkóstoló célja Kecskemét és környéke borra, gasztrokultúrára nyitott közönségének megszólítása, valamint a közösségépítés és hagyományteremtés mellett a Kunsági borvidék eseménypalettájának színesítése - fogalmazott Frittmann Péter borász, az esemény főszervezője a közleményben.
 

Súlyos a helyzet a Balatonnál: azonnal cselekedni kellett, rengeteg pénzt pumpálnak a régióba

2023. július 20. 12:54
A Balaton Fejlesztési Tanács elnöke a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is két fejlesztési forrásigényt nyújtott be a térségi fejlesztések finanszírozására a 2023. évre, ebből 500 millió forintot jelentett az a klímaadaptációs forrás, amit az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár felé adott be. Az illetékes minisztérium június elején jelezte a tanács felé, hogy a kért fél milliárdos klímaadaptációs fejlesztési forrást biztosítja az idei évre. A HelloVidék a felhasználási célterületekről és a jóváhagyott támogatási területekről, a fejlesztési források felhasználásáról gyűjtött információkat a Balaton Fejlesztési Tanácstól, amely júniusi ülésén tárgyalta a kérdést.