Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében

2022. november 16. 11:21
Az Év Hotele közönségszavazásban az alföldi és a balatononi régió után Északkelet-Magyarországon is győztest hirdettek.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny három régiójából összesen már hat szálloda jutott be a döntőbe.
Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében
Októberben a Északkelet-Magyarországon zajlott Az Év Hotele verseny idei 3. régiós versenye. Ebben a régióban 6 szálláshely harcolt a régió győztes címért, és a fináléba jutásért. A nézők döntése alapján a térség idei legjobb szállodája a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 28%-át kapta.
 
A voksok 18%-át begyűjtve a régió második helyezettje a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** lett. Ezzel az eredménnyel ez a szálloda is automatikusan bejutott a döntőbe.
 
A virtuális dobogó harmadik fokára pedig a Mercure Tokaj Center****superior állhatott fel. Ez a szálloda nézők 16%-nak tetszett a legjobban.
 
Az Év Hotele 2022 eddigi döntősei:
 
Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
Sziget Hotel**** (Alföld régió)
Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
Treehouses (Balaton régió)
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
 
Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.
 
Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Fontos kerékpárútszakaszt adtak át Tatabányán

2023. november 22. 14:46
Tatabányán megépült az Által-ér völgyi kerékpárút eddig hiányzó szakasza, így folyamatos kerékpáros összeköttetés jött létre Tatabánya, Tata, Dunaalmás, Környe és Oroszlány között - közölte a városháza.

Védettséget kapnak a jelzett turistautak az állami erdőgazdaságoktól

2023. december 01. 12:27
Az Agrárminisztérium és a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) együttműködési megállapodást írt alá a hazai turistaegyesületek első szövetsége, a Magyar Turista Szövetség megalapításának 110. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen november 30.-án, Budapesten.