Ültessen mindenki egy diófacsemetét

2016. március 10. 09:01
Az Eötvös József Református Oktatási Központ (EJROK) ősparkjában az elöregedett fák helyébe most diófacsemetéket ültetnének egy örökbefogadási akció keretében – erről tájékoztatta a minap lapunkat Együd László, az EJROK főigazgatója.

Mint megtudtuk, a park fáit több mint száz évvel ezelőtt telepítették oda, ám az idő vasfoga nem kímélte a növényeket sem, a fenyők többségét betegség támadta meg, kiszáradtak, a többi fajta pedig elöregedett, csupán néhány gesztenyefa maradt jó állapotban.

– Azt szeretnénk, hogy továbbra is megmaradjon az iskola gyönyörű parkja, ezért azt szeretnénk, hogy minél többen – akár magánszemélyek is, akik kötődnek az intézményhez vagy Heveshez – csatlakozzanak a meghirdetett akciónkhoz, és fogadjanak örökbe néhány diófacsemetét, amiket elültethetünk elődjeik helyére. Azért választottuk ezt a fajtát, mivel egységesítenénk a faunát, és úgy gondoltuk, hogy a dió jól megfér a gesztenyefák mellett. Ezért kérem, hogy akinek fontos az iskolánk, az tegyen hát a jövőjéért ilyen formán is – mondta Együd László.
A tervek szerint az elültetett fák tövénél elhelyeznek majd egy-egy táblát is, amelyeken szerepel az örökbefogadó neve. 

Forrás: ttrmleader.hu

Kapcsolódó cikkek

Nem választott elnököt a szakszervezeti szövetség

2021. november 22. 08:24
Mind az első, mind a második szavazás eredménytelennek bizonyult

Felmondtak a csapatomban, mihez kezdjek?

2018. október 03. 09:06
Minden vezető életében eljön az a pillanat, amikor az egyik csapattagja jelzi, hogy szeretne vele beszélni. Sokan ilyenkor már tudják, mi következik. Kéztördelés, halk magyarázkodás, és a felmondás átadása. Mihez kezdjünk vezetőként ebben a helyzetben - teszi fel a kérdést a Foglalkozása: recruiter blog szerzője a HR Blogon.