Valakinek útban volt négy ártatlan fecskefióka

2019. július 02. 08:20
Útban voltak, szenvedjetek ti velük.

Ezzel a felirattal juttatott el valaki egy zárt dobozt a Mályi Madármentő Állomáshoz, benne négy félholt fecskefiókával.

A madármentők hétfő esti Facebook-posztja szerint a dobozt alig vették észre, mert az illető nem a kapu elé tette, hanem kicsit odébb, ki a napra, ahol éppen hőgutát kaptak.

Kedves ismeretlen! Majdnem a halálba küldtél 4 ártatlan fiókát. Hogy lehetsz ennyire szívtelen, hogy “útban voltak” leverted a fészket és ugyan elhoztad, de kitetted a napra a dobozt benne a fecskékkel

– fogalmaztak.

Hozzátették, náluk biztosan nem lesznek útban, és mindent megtesznek azért, hogy egészséges fecskék legyenek. A dobozba rakott harminc forintot pedig ígérik, rájuk költik majd.

Erre nem tudunk mit mondani. Ennyit ér négy fecske élete.

Ma ez a doboz várt minket a ház előtt. Alig vettük észre mert nem a kapu elé tetted hanem kicsit odébb, ki a napra, ahol éppen hőgutát kaptak a zárt dobozban. 
Kedves ismeretlen!
Majdnem a halálba küldtél 4 ártatlan fiókát. Hogy lehetsz ennyire szívtelen, hogy "útban voltak" leverted a fészket és ugyan elhoztad, de kitetted a napra a dobozt benne a fecskékkel. Nálunk nem lesznek útban, mi megteszünk mindet azért, hogy egészséges fecskék legyenek, a 30 forintot ígérjük rájuk költjük.

 

 

sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Ne költsd a pénzed rovarirtóra: ez a 7 növény tökéletesen elűzi a szúnyogokat

2020. július 07. 09:02
A szúnyogok számos más rovarral együtt kiváló táplálékul szolgálnak például a madaraknak és a denevéreknek, de házunk táján mégsem látjuk őket szívesen. Íme néhány természetes módszer az elűzésükre.

Veszélyben a Föld, gyorsan fogynak az erőforrások

2019. április 24. 09:40
Mi sem mentesülünk a Föld terhelésének felelőssége alól: ha mindenki úgy élne, mint a magyarok, akkor 1,92 bolygóra lenne már szükség.