Valakinek útban volt négy ártatlan fecskefióka

2019. július 02. 08:20
Útban voltak, szenvedjetek ti velük.

Ezzel a felirattal juttatott el valaki egy zárt dobozt a Mályi Madármentő Állomáshoz, benne négy félholt fecskefiókával.

A madármentők hétfő esti Facebook-posztja szerint a dobozt alig vették észre, mert az illető nem a kapu elé tette, hanem kicsit odébb, ki a napra, ahol éppen hőgutát kaptak.

Kedves ismeretlen! Majdnem a halálba küldtél 4 ártatlan fiókát. Hogy lehetsz ennyire szívtelen, hogy “útban voltak” leverted a fészket és ugyan elhoztad, de kitetted a napra a dobozt benne a fecskékkel

– fogalmaztak.

Hozzátették, náluk biztosan nem lesznek útban, és mindent megtesznek azért, hogy egészséges fecskék legyenek. A dobozba rakott harminc forintot pedig ígérik, rájuk költik majd.

Erre nem tudunk mit mondani. Ennyit ér négy fecske élete.

Ma ez a doboz várt minket a ház előtt. Alig vettük észre mert nem a kapu elé tetted hanem kicsit odébb, ki a napra, ahol éppen hőgutát kaptak a zárt dobozban. 
Kedves ismeretlen!
Majdnem a halálba küldtél 4 ártatlan fiókát. Hogy lehetsz ennyire szívtelen, hogy "útban voltak" leverted a fészket és ugyan elhoztad, de kitetted a napra a dobozt benne a fecskékkel. Nálunk nem lesznek útban, mi megteszünk mindet azért, hogy egészséges fecskék legyenek, a 30 forintot ígérjük rájuk költjük.

 

 

sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Jégszállítás zöldítése 13000 fa ültetésével

2022. január 14. 08:04
A Triglav-gleccser Pekingben kampány keretében, amelynek során egy kis jégdarabot juttatnak el a Júliai-Alpok legmagasabb csúcsáról, a Triglav-hegy gleccseréből a pekingi téli olimpia helyszínére, minden egyes megtett kilométer után fát ültetnek Szlovéniában – közölte a Szlovén Olimpiai Bizottság (OKS) szerdán, hozzátéve, hogy legalább tizenháromezer facsemetéről van szó.

360 ezer diákkal egy hétig a fenntarthatóságról

2021. április 20. 08:13
Április 19-23. között hatodik alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet. A Témahéten határon innen és túl több mint 1600 iskola 360 ezer diákja foglalkozik a fenntarthatóság kérdésével.