Kapcsolódó tartalmak: álláskeresők

Hír: Rosszat tesznek az álomígéretek az álláskeresőknek

2019. április 11. 07:29
 
A 8. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencián a munkaerő-piaci kihívásokról beszélgetett három szakember. A HR szakértők egyebek mellett arra hívták fel a figyelmet, hogy egy jó ideje már közel sem a fizetés az egyetlen motiváló tényező a munkavállalók számára; ma már a túlélés kulcs az, hogy ki mennyire képes és hajlandó odafigyelni a kollégáira.

Hír: Elszomorító adat érkezett: az álláskeresők fele a semmiből él

2020. augusztus 25. 09:39
 
Kijöttek a friss adatok, amelyek felemás képet mutatnak a regisztrált álláskeresőkkel kapcsolatban.

Hír: Rejtély, miért költött csak filléreket az Orbán-kormány a munkanélküliekre

2020. augusztus 26. 08:21
 
Akár azt is kijelenthetjük, hogy évtizedes mélypontot jelent az az összeg, amit a hetedik hónapban ellátásokra költött az Orbán-kormány. A 781 millió forint töredéke még annak a költségvetési forrásnak is, amit békeidőben, kevés munkanélküli és nyilvántartott álláskereső mellett erre a célra fordított.

Hír: Dávid Ferenc: 400-500 ezer lehet a munkakeresők valós száma

2020. szeptember 18. 10:48
 
Varga Mihály kedden bejelentette, hogy újabb gazdaságvédelmi intézkedéseket tervez a kormány. A pénzügyminiszter arról is beszélt, hogy 7-9 százalék között GDP visszaeséssel számolnak, de ez még mindig jobb arány, mint a környező európai országokban.

Hír: Több milliárdos támogatási program indult a munkaerőpiac felpörgetésére

2020. október 21. 10:13
 
Több mint 12 milliárd forintos támogatási programot indított az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A program célja az alacsony iskolai végzettségű és a fiatal álláskeresők iránti munkaerőpiaci kereslet élénkítése.