Kapcsolódó tartalmak: beruházás

Hír: Tízezermilliárd forintnyi beruházást terveznek az állami cégek

2021. május 07. 07:47
 
Tízezermilliárd forintnyi beruházást terveznek az állami cégek

Hír: A beruházások kora jön az agráriumban

2021. május 21. 09:29
 
Az agrárium területén is folytatódik a korábbi évek költségvetési politikája, a kormány nem megszorításokkal, hanem fejlesztésekkel kíván válaszolni az elmúlt két év járványhelyzet okozta gazdasági kihívásaira - mondta a Világgazdaságnak Nagy István agrárminiszter.

Hír: Megszereztük az uniós terveket: sürgősségi beruházások indulhatnak a magyar vidéken

2021. augusztus 25. 09:01
 
A Régiók Európai Bizottsága (CoR) szerint a helyi és regionális önkormányzatok még mindig erőteljesen viselik az új koronavírus-járvány hatásait. Az általuk végzett felmérés eredményei azt mutatják, hogy egyértelmű igényt támasztanak a kohéziós uniós politika kapcsán tavaly bevezetett rugalmassági intézkedések kiterjesztésére, amely az uniós strukturális alapokat és az állami támogatásokat mozgósítja a COVID-19 elleni küzdelemben. A HelloVidékhez eljuttatott anyag szerint a régióknak és városoknak rendkívüli szabályokat kell fenntartaniuk annak érdekében, hogy biztosítsák a sürgősségi beruházások folyamatosságát és az olyan kulcsfontosságú kezdeményezések megvalósítását, mint például a munkahelymegtartó programok.

Hír: Merre tartanak Európában a szállodai beruházások?

2022. június 01. 09:53
 
A Kempinskiben rendezi idei konferenciáját a HOTCO: a tekintélyes nemzetközi szállodabefektetési fórum évek óta az európai hotelfejlesztési stratégiai pontokra összpontosít, elsősorban Közép- és Kelet-Európa, valamint a Kaukázus térségében.

Hír: Megújul az Agrár Széchenyi beruházási hitelprogram

2022. június 23. 14:30
 
Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Max néven új beruházás finanszírozási eszköz áll a kis-és középvállalkozások rendelkezésére július 1-től.
«12345»