Kapcsolódó tartalmak: felelősség

Hír: A felelősség az Öné is!

2017. december 11. 08:21
 
Évente 3 millió ember hal meg világszerte a légszennyezés következtében – mondta V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára a Környezetbarát fatüzelés című konferencián, kedden délelőtt a Herman Ottó Konferencia Központban.

Hír: Home office/céges rendezvény/konferencia vs. munkabaleset

2018. augusztus 10. 08:56
 
A munkavállaló egy többnapos konferenciának otthont adó szálloda bejáratánál hajnali kettőkor elesik és eltörik a keze. Egy másikat a céges síelésen ér baleset. A home office-ban lévő munkavállaló telefonkonferenciázás közben füvet nyír és megrázza az áram. Azt hiszitek, viccelek, pedig nem. Munkabaleset, nem munkabaleset? És ha igen, terheli a munkáltatót kártérítési felelősség?

Hír: Munkavállalói kártérítési felelősség – alapfogalmak

2019. április 29. 08:46
 
„Ezt le fogom vonni a béredből!”

Hír: Proaktivitás: a felelősségvállalás művészete

2020. április 17. 08:11
 
Nem elég, ha csak reagálsz a külvilágra. Hogyan érdemes huzalozni az elménket ahhoz, hogy aktív alakítói legyünk a saját sorsunknak? Az Eureka Games blogjában Győri Zoltán ír erről

Hír: Munkabaleset: amit mindenképpen bizonyítani kell a munkáltatói felelősség megállapításához

2022. július 27. 08:26
 
A munkáltató felelős a munkavállaló minden olyan káráért, melyet az a munkaviszonnyal összefüggésben szenvedett el. A Kúria nemrégiben hozott ítélete (BH2022.160.) rögzíti a munkáltató felelősségének feltételeit.