Kapcsolódó tartalmak: főnök

Hír: Amikor a főnökök összefognak - több munkáltató által létesített munkaviszony

2017. május 08. 08:57
 
A megszokott, napi 8-órás, hétfőtől péntekig tartó munkaidő mára már kezd „megszokottá válni” a munka világában. Fontos, hogy a munkajog haladjon a korral, és rugalmasan kezelje mind a munkáltatók, mind a munkavállalók igényeit, kövesse a technika nyújtotta lehetőségeket. Az "employee sharing" vagyis a munkavállaló "megosztása" az Egyesült Államokból ered. Ilyenkor ugyanazt a dolgozót egyszerre, egy szerződéssel, több cég is foglalkoztatja.

Hír: Mi tartozik a vezetői munkakörhöz szükséges bizalom körébe?

2018. szeptember 06. 09:05
 
A vezető munkakörének ellátásához szükséges bizalom körébe tartozik a beosztott munkatársakkal való olyan együttműködés, amely a munkavégzéshez szükséges megfelelő munkakapcsolat kialakítását és fenntartását eredményezi, amelyben a munkatársak tartózkodnak mások egészségének veszélyeztetésétől, munkavégzése zavarásától, helytelen megítélésének előidézésétől – mondta ki a Kúria.

Hír: Mit tehetünk, ha túl agresszív a főnökünk?

2019. május 20. 08:32
 
5+1 tipp a szakértőtől

Hír: Minden második dolgozó titkolózik a főnöke előtt

2019. május 21. 10:49
 
A munkavállalók 59 százaléka elrejti közösségi médiás tevékenységét a főnöke elől

Hír: Létezik-e boldog munkahely Magyarországon?

2019. május 21. 10:54
 
Valós lenne a hír, hogy a szállodai, az IT szektor, valamint az építőipar több ezres munkaerőhiánnyal küzd? Lehetséges, hogy 3000-5000 ember ingázik napi szinten Szlovákiából Magyarországra, hogy a budapesti szállodák, gyárak és üzemek munkaerő-kapacitását kielégítse? Peter Jones, a Nova Szállodalánc tulajdonosa beszélt erről.

Hír: Menedzserek mentális kórsága, avagy beosztottként főnökösködni

2019. augusztus 27. 09:26
 
Talán vannak néhányan, akik tolerálhatóan képesek a kettő között egyensúlyozni. Ám ez a tehetség a legtöbbeknek nem adatik meg. Nekik igen hamar el kell dönteniük, hogy melyik térfélre állnak. 

Hír: Milyen a jó főnök?

2019. szeptember 05. 11:22
 
Az At Work felmérése

Hír: Kirúghatnak, ha nem oltatom be magam COVID ellen?

2020. december 03. 12:06
 
A vakcinagyártás és -engedélyezés is rohamléptékben halad előre, így hamarosan a munkáltatóknak már az oltásokkal kapcsolatos dilemmákkal kell szembenézniük: kötelezővé tehetik esetleg az oltást egyes munkakörökben vagy kötelesek oltást biztosítani, alkalmazhatók munkajogi szankciók, ha a munkavállaló nincs beoltva?