Kapcsolódó tartalmak: Pécs

Hír: Ötödszörre is megrendezik a Pécsi Csokoládé Karnevált

2017. január 20. 07:59
 
Tizennyolc kiállítóval, szakmai és gyermekprogramokkal február 4-én és 5-én rendezik meg az ötödik Pécsi Csokoládé Karnevált a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben - hangzott el az esemény szerdai sajtótájékoztatóján.

Hír: Kétszázezer tonna mezőgazdasági melléktermék vásárlását tervezi a pécsi erőmű

2017. április 25. 07:33
 
Kétszázezer tonna mezőgazdasági melléktermék felvásárlását tervezi idén is a pécsi erőművet üzemeltető Pannonpower - közölte a Veolia Energia Magyarország csoporthoz tartozó vállalat hétfőn.

Hír: Élelmiszeripari együttműködés a Bonafarm és a PTE között

2019. július 05. 08:44
 
Élelmiszeripari, táplálkozástudományi együttműködésre vonatkozó megállapodást kötött a Bonafarm-csoport és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) csütörtökön a baranyai megyeszékhelyen.

Hír: Teszt: Tényleg akkora sikersztori a Pécsi Kávé, mint mondják?

2020. július 27. 08:08
 
Pécsieknek és nem pécsieknek kötelező legalább egyszer ellátogatni a Pécsi Kávé nevű kávézóba. Egy ilyen, többszörös alliterációt tartalmazó mondat után tényleg ránk is fér egy kávé: akkor is, ha csak a reggeli ébredés miatt szeretnénk gyorsan felhajtani, de akkor is, ha inkább szeretnénk kiélvezni egy igazi kávékölteményt. A Pécsi Kávé a történelmi városrész értékeit erősíti és a legtöbb pletyka szerint igazi sikersztori. A HelloVidék most ezt a koffeinparadicsomot tesztelte.