Kapcsolódó tartalmak: spórolás

Hír: Az élelmiszer-áfacsökkentés hatására 43 milliárd forint marad a családoknál jövőre

2016. június 27. 08:58
 
Az élelmiszerek általános forgalmi adójának mérséklése jövőre összesen 43 milliárd forintot hagy a családoknál, átlagosan 35-40 ezer forintot - mondta a földművelésügyi miniszter pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Hír: Durván elbukja a szabadságát több százezer magyar - kik vannak közöttük?

2017. augusztus 03. 09:42
 
"Spórol" a dolgozók szabadságával a magyar vállalkozások tekintélyes része. Szakértők szerint e probléma sokkal komolyabb annál, mint amennyire látszik, s főként, mint amennyire a foglalkoztatáspolitika adatai tükrözik azt. A dolgozók jó része nem tudja, vagy a pénzmegvonás miatt nem akarja kivenni nyári szabadságát sem (van aki évek óta), mások viszont egyszerűen félnek, hogy elveszítik állásukat, ha kiállnak magukért.

Hír: A felpörgő infláció miatt a magyarok 80 százaléka leginkább az élelmiszereken spórolt

2022. június 23. 14:33
 
A nadrágszíjhúzás már a háború előtt elkezdődött. 

Hír: Téged is padlóra küld a rezsiemelés, infláció? Így tudsz sokat spórolni a bevásárláson

2022. augusztus 05. 10:01
 
A járványhelyzet alatt sok háziasszonynak előre kellett tervezni, akár napokra is, hogy mire lesz szüksége a családnak. Most, a magas infláció és a rezsiemelés miatt ismét szükség lesz az előrelátásra. Ha ki akarunk jönni a pénzünkből, nem árt tervet készíteni a kiadásokról, illetve meghatározni egy keretet a havi bevásárlásra, hiszen ilyenkor tudjuk a legtöbb pénzt elszórni felesleges termékekre. Persze voltak és vannak olyanok, akiknek nehezebben megy a tervezés, nekik szeretnénk most segíteni néhány tanáccsal. Íme néhány tipp, amivel rengeteg pénzt tudsz megtakarítani bevásárlás során.