SIRHA 2014

« Vissza // szakmai rendezvény
2014-02-28 12:16

Részletek


Élelmiszeripar, Sütő-, és Cukrászipar; Szálloda- és Vendéglátóipar és a Gasztronómia új Nemzetközi Szakkiállítása.

Esemény időpontja: 2014-03-10 10:00 - 2014-03-12 18:00
Helyszín: 1101 Budapest Albertirsai út 10. A épület

Részletes információk:  

Sirha –   2014

Pékrend - Program tervezet:

Március 10.

·        1000 – 1045 Michelincsillagos éttermek,különleges pék termék kínálata- Onyxétterem,különleges pékárú kínálata-SzöllősiNorbertpékmesterbemutatójaakreatív konyha fórum rendezvény keretében

·        1100 – 1300 HÍR termék, bemutató sütésMagyar Pékek Fejedelmi Rendje (Turi Tibor /Nagykőrös/ – rongyos kifli; tepertős pogácsa; orosházi banán; paprikás kifli; kulcsos kalács)

 – Csendesné Dolinay Margit: Ostoros kalács nem csak az ünnepi asztalon

-       Szegediné Fritz Ágnes tájékoztatója HÍR gyűjtemény szerepéről – Vidékfejlesztési Minisztérium

·        1300 – 1400 Ollé Sándor Bio pékmester– Piszke ÖKO Kft.

·        1400 – 1500 Természetes étrend a Paleolit termékcsaláddal– m-GEL Hungary Kft. bemutató sütés és szakmai fórum

·        1500 – 1700 Egészséges táplálkozás péksüteményekkel: azték zsályás kenyér; malátás kenyér; briósok- BAKELS bemutató sütés és szakmai fórum

– HÍR termék, bemutató sütés – Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek

-       Napi kenyérkóstolók

-       HÍR péksütemények kínálata

Március 11.

·      1000 – 1130 Speciális péksütemények, rozsból, búzából készült sütemények és snack-sütemények – Backaldrin Hungária Kft. bemutató sütés és szakmai fórum

·        1000 – 1130 „ A házi mindent visz – kóstolja meg a sütőasszonyok réteseit” - Házi rétes nyújtás és sütés Kelet- és Nyugat magyarországi rétes variációk

·        1100 Magyar hagyományok a cukrászatban – KolonicsZoltán, a Gerbeaudcukrászda,fő cukrászánakrétes variációi

·        1130 – 1330 HÍR termék, bemutató sütésMagyar Pékek Fejedelmi Rendje (Gulyástóth István és Egri Szakképző iskola – tepertős pogácsa; sós kalács; sós perec)

-       Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő

 

·        1330 – 1500

o   Az igazi pozsonyi kifli története- Földes Róbert (Szlovákia)

o   Erzsébet kalács története; hagyományos kovászos kenyér; Bocskor István (Erdély, Csíkszentmárton)   

o   Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő bemutatója

·        1500 – 1700 Reneszánsz bemutató sütésés szakmai fórum - Pláner Lajos (Ipso Facto Alapítvány)

-       Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő

1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek

-       Napi kenyérkóstolók

-       HÍR péksütemények kínálata

Március 12.

·        1000 – 1200 Minőség és újdonság a sütőiparban - 25 éves az IREKS STAMAG KFT. - bemutató sütés és szakmai fórum

·        1200 – 1400–„Ha már csepeg az eresz” – hagyományos kézi dagasztás Pékrend HÍR termék, bemutató sütés – Magyar Pékek Fejedelmi Rendje (Nagy Zsuzsánna Anikó rendfői tanácsnok és Csóti Erika /Pécsvárad/ – rongyos kifli; kulcsos kalács; orosházi banán)

·        Tájékoztató a „2013-2014. évi Hungarikum pályázatok szerepéről, jelentőségéről” – dr. Kisérdi Imola Vidékfejlesztési Minisztérium

·        1400 – 1700Sütőipari HÍR termékek innovatív előállítása, kínálata 
(vendéglátásra hangolva) - Kemence pékség, Egervári Erika Mester pék-cukrász

1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek

-       Napi kenyérkóstolók

-       HÍR péksütemények kínálata

Együttműködő partnerünk a technikai megvalósításban:

Re.Go & H.T. Kft - Budapest,

Ireks Satamag Kft. - Komárom

2014. március 10.-12.

Kapcsolattartás:

Nardai Attila (Magyar Pékek Fejedelmi Rendje)

+36 30 637 4044

nardaiattila@pekrend.hu

További információk: /feltöltésre kerülnek/

www.pekrend.hu

http://www.sirha-budapest.com

 


Kapcsolódó címkék:

élelmiszeripar, gasztronómia, sütőipar, cukrászat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Hozzászólás írásához regisztrálj vagy jelentkezz be.