2-2 kreditet ér, ha ezeken a konferenciákon veszel részt

2024. április 26. 13:25
A program elismerése a NAK jelenléti ívén helyszíni regisztrációval történik.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén is felvette a szaktanácsadók számára szabadon választott szakmai rendezvények listájára a május 2-3-4-én, csütörtök-péntek- szombati napokon megrendezésre kerülő 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok programjait – közölte a Hód-Mezőgazda Zrt.
2-2 kreditet ér, ha ezeken a konferenciákon veszel részt
Hozzátették, hogy ennek értelmében a szaktanácsadók továbbképzése részeként május 2-án, csütörtökön és május 3-án pénteken 2-2 kreditet ér a kiállítás szakmai partnere, a MATE által rendezett konferenciákon való részvétel.
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2024 Hódmezővásárhely -  Programturizmus
A program elismerése a NAK jelenléti ívén helyszíni regisztrációval történik, a jelenléti ívet a szaktanácsadóknak szükséges a rendezvény elején és végén is aláírniuk.
 
A jelenléti ív kitöltése a Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrumának „B" szektorban található Nemzetközi és Konferencia pavilon információs pultjánál lehetséges.
 
Helyszín: 6800. Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71., 472-es út 195-ös km. Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centruma - www.allattenyesztesinapok.hu
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Az agrárium tele van lehetőségekkel, perspektívákkal és sikerekkel

2023. augusztus 14. 14:47
A Magyarország Legszebb Birtoka verseny résztvevői a saját példájukon keresztül mutatják meg, hogy az agrárium tele van lehetőségekkel, perspektívákkal, eredményekkel és sikerekkel – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a megmérettetés elismeréseinek átadásán, szombaton, Etyeken.

Miért költ Franciaország a saját boraik megsemmisítésére?

2023. szeptember 05. 12:59
A támogatás emelésének hírét Marc Fesneau, Franciaország mezőgazdasági minisztere jelentette be.