2016-os európai hét: Csatlakozzon hozzánk, támogassuk az egészséges időskort és a fenntartható munkát!

2016. október 04. 08:22
A munkahelyi biztonság és egészségvédelem 2016-os európai hetén Ön is számtalan esemény és tevékenység részese lehet.

Az európai hét az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány részeként kerül megrendezésre október 24. és 28. között.

Az európai hét közeledtével a munkahelyi biztonságnak és egészségvédelemnek az idősödő munkaerővel összefüggő kezeléséről szóló e-útmutatót még éppen időben hozzáigazítják több mint harminc európai ország sajátosságaihoz. Az útmutató gyakorlati információkkal szolgál arra vonatkozóan, hogy a munkahelyen hogyan lehet kezelni az életkorral kapcsolatos kihívásokat.

Legyen részese a munkahelyi biztonság és egészségvédelem 2016-os európai hetének, tanulmányozza és adja tovább az e-útmutatót a hálózatainak, tudja meg, miért olyan fontos a munkavállalók és a vállalkozások számára a fenntartható munka és az egészséges időskor támogatása a munkával töltött idő kezdetétől.

Kövesse a hazájában várható eseményeket  

Tudjon meg többet a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi irányításról az idősödő munkaerő tükrében 

Tanulmányozza a munkahelyi biztonságnak és egészségvédelemnek az idősödő munkaerővel összefüggő kezeléséről szóló többnyelvű e-útmutatót 

www.osha.europa.hu

Kapcsolódó cikkek

Ausztriában terjed a négynapos munkahét, fizetéscsökkentés nélkül

2018. augusztus 13. 07:53
Ha a kormány állandóan a rugalmas munkavégzés lehetőségét hangoztatja, akkor mi megragadnánk a lehetőséget – ezt mondta Helmut Köstinger, az osztrák posta dolgozóit tömörítő szakszervezet vezetője. Az érdekvédelmi szervezet azt szeretné elérni, hogy a postai dolgozók csak négy napot töltsenek munkában egy héten, de a fizetésük ne csökkenjen. Kisebb meglepetés, hogy a vállalat vezetése nyitottnak mutatkozik a felvetésre.

Húszmilliárd forintos Nestlé-beruházás Magyarországon

2016. április 26. 08:04
Több mint 20 milliárd forint értékű beruházást valósít meg a Nestlé Hungária Kft. büki üzemében, amely ezáltal a cégcsoport legnagyobb európai állateledelgyártó központjává válik.