2016-os európai hét: Csatlakozzon hozzánk, támogassuk az egészséges időskort és a fenntartható munkát!

2016. október 04. 08:22
A munkahelyi biztonság és egészségvédelem 2016-os európai hetén Ön is számtalan esemény és tevékenység részese lehet.

Az európai hét az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány részeként kerül megrendezésre október 24. és 28. között.

Az európai hét közeledtével a munkahelyi biztonságnak és egészségvédelemnek az idősödő munkaerővel összefüggő kezeléséről szóló e-útmutatót még éppen időben hozzáigazítják több mint harminc európai ország sajátosságaihoz. Az útmutató gyakorlati információkkal szolgál arra vonatkozóan, hogy a munkahelyen hogyan lehet kezelni az életkorral kapcsolatos kihívásokat.

Legyen részese a munkahelyi biztonság és egészségvédelem 2016-os európai hetének, tanulmányozza és adja tovább az e-útmutatót a hálózatainak, tudja meg, miért olyan fontos a munkavállalók és a vállalkozások számára a fenntartható munka és az egészséges időskor támogatása a munkával töltött idő kezdetétől.

Kövesse a hazájában várható eseményeket  

Tudjon meg többet a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi irányításról az idősödő munkaerő tükrében 

Tanulmányozza a munkahelyi biztonságnak és egészségvédelemnek az idősödő munkaerővel összefüggő kezeléséről szóló többnyelvű e-útmutatót 

www.osha.europa.hu

Kapcsolódó cikkek

Erre figyeljen gyesen, ha nem a munkáltatójánál dolgozna

2017. augusztus 22. 08:01
Gyesen levő anyuka, aki egy munkáltatónál passzív állományban van, tehát onnan ment el szülni, vállalhat-e más munkáltatónál munkát a gyes ideje alatt? Ez esetben van-e bármilyen kötelezettsége az anyukának a régi munkáltatója felé? Olvasói kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt.

Tovább csökkennek a munkáltatói adók jövőre

2017. október 12. 07:55
Két és fél százalékponttal csökkennek a vállalkozásokat érintő közterhek, amennyiben az Országgyűlés megszavazza Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden benyújtott törvényjavaslatát – közölte az MTI.