A büki fürdőben tavalyi árakkal és fejlesztésekkel várják a vendégeket 2024-ben

2024. január 08. 16:21
A sikeres 2023-as év után idén újabb fejlesztésekkel és befagyasztott árakkal várja a vendégeket a Bükfürdő Thermal & Spa.
A Bükfürdő Thermal & Spa tavaly 570 ezer vendéget fogadott, amely 2019 óta az első kiegyensúlyozott gazdálkodási évük volt – tájékoztatta lapunkat Gajda Tibor, a társaság igazgatósági elnöke, megbízott vezérigazgató.
A büki fürdőben tavalyi árakkal és fejlesztésekkel várják a vendégeket 2024-ben
Elmondása szerint idén további 5 százalékos vendégszám-emelkedéssel számolnak, tekintettel arra, hogy a legnagyobb szolgáltató partnerük, a teljesen felújított Hunguest Bük 2024-ben már teljes kapacitással működik.
 
Nem maradnak el a fejlesztések sem: 2024-ben közel egymilliárd forintnyi saját forrásból erősítik meg a fürdő regionális vezető pozícióját, amibe beletartozik a szaunavilág felújítása, valamennyi vizesblokk korszerűsítése, továbbá az összes mobilház komfortfokozatának javítása és új mobilházak beszerzése.
NATUREXPERT MOBILHAZAK - BUKFURDO TERMAL GYOGYKEMPING BÜK (Magyarország) |  BOOKED
A szezonkezdésig megvalósítandó tervek között szerepel az új nyári élményelemek kialakítása is. Ezenfelül 500 kW-nyi napelem telepítése és a világítási rendszer teljes korszerűsítése is a működési hatékonyságot fogja javítani – hangsúlyozta Gajda Tibor.
 
Ráadásul a fejlesztések nyomán a 2024-es üzleti tervükben nem terveznek áremelést, a fürdő befagyasztotta a belépőjegyek árát, vagyis a tavalyi jegyárakkal várják idén is a látogatókat.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

A nemzeti ünnepen tavaszi menetrenddel indul az erdei vasút Gemencen

2024. március 05. 16:31
Tavaszi menetrend szerint közlekedik március 15-től a Gemenci Állami Erdei Vasút. A Gemenc Zrt. pörbölyi Ökoturisztikai Központja is a nemzeti ünnepen várja először a látogatókat teljes szolgáltatásával.

Az Európai Unió 2024-re halasztja az ETIAS elindítását

2023. június 29. 13:50
Az Európai Unió ismét elhalasztotta az Európai Utazási Információs és Engedélyezési Rendszer (ETIAS) elindítását. Az EU Migrációügyi és Uniós Belügyi weboldalán a korábbi 2023 novemberi dátumot 2024-re változtatták.