A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken

2023. július 07. 14:46
A berettyóújfalui Bihar Termálligetben rendezik meg az első Bihari Pikniket július 8-án.
 
A Bihar Termálliget július 8-án, szombaton rendezi meg első alkalommal a Bihari Pikniket, amely gasztronómiai és kulturális esemény egyben. A rendezvényen helyi termelők, a Bihari Népművészeti Egyesület kézművesei mutatják be portékáikat, valamint népi játszóházzal várják a családokat.
A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken
Délután 14 órától Lázár Chef pizzáját lehet megkóstolni, amely 2022-ben a hetedik legjobb pizza lett a világon. Délelőtt birkapörkölt és babgulyás is fő majd a bográcsokban, de koktélok, vízipipa és piknik batyuk is vásárolhatóak lesznek.
 
18 órától a Canarro zenekar szórakoztatja a közönséget, majd este DJ Papp Dániel hívja táncolni a strandolókat egészen 22 óráig.
 
A rendezvény az aznapi strandbelépővel látogatható, külön belépőjegyet nem szükséges rá vásárolni.
 
A Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő július 8-án reggel 9-től este 10-ig tart nyitva.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Négy új ökoturisztikai helyszín nyílik a Kiskunsági Nemzeti Parkban a vizes élőhelyek bemutatására

2024. április 10. 14:34
A Kolon-tónál oktatóközpont, a szegedi Fehér-tónál és a Vörös-mocsárnál bemutatóhelyek, a Nagyszéksós-tónál információs pont jött lére a vizes élőhelyek természeti értékeinek bemutatására – közölte a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztályának vezetője az MTI-vel.

Pannonhalmi és villányi termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

2023. január 04. 15:47
Fehér bor kategóriában a pannonhalmi Cseri Pincészet 2019-es Septimus Rajnai Rizlingje, a vörös borok közül pedig a villányi Günzer Tamás Pincészet 2019-es GT 50 Cuvée-je nyerték el a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt, 2022-es Magyar Bor Nagydíjat.
A Magyar Borszakírók Köre 2022-ben hetedik alkalommal értékelte a magyar termelők által az elmúlt öt évjáratban készített száraz és félszáraz borokat - közölte a szakmai szervezet.