A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken

2023. július 07. 14:46
A berettyóújfalui Bihar Termálligetben rendezik meg az első Bihari Pikniket július 8-án.
 
A Bihar Termálliget július 8-án, szombaton rendezi meg első alkalommal a Bihari Pikniket, amely gasztronómiai és kulturális esemény egyben. A rendezvényen helyi termelők, a Bihari Népművészeti Egyesület kézművesei mutatják be portékáikat, valamint népi játszóházzal várják a családokat.
A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken
Délután 14 órától Lázár Chef pizzáját lehet megkóstolni, amely 2022-ben a hetedik legjobb pizza lett a világon. Délelőtt birkapörkölt és babgulyás is fő majd a bográcsokban, de koktélok, vízipipa és piknik batyuk is vásárolhatóak lesznek.
 
18 órától a Canarro zenekar szórakoztatja a közönséget, majd este DJ Papp Dániel hívja táncolni a strandolókat egészen 22 óráig.
 
A rendezvény az aznapi strandbelépővel látogatható, külön belépőjegyet nem szükséges rá vásárolni.
 
A Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő július 8-án reggel 9-től este 10-ig tart nyitva.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Családi programokkal készül a felelős állattartás napjára a Rex Kutyaotthon

2023. május 05. 14:24
Állatbemutatókkal, kutyaszépségversennyel és játékos programokkal várja idén is a családokat május 6-án a Rex Kutyaotthon Alapítvány a felelős állattartás napján, a budapesti Rex Állatszigeten.
A színpadi beszélgetések, állatbemutatók, kutyafotózás, kvízjátékok és kutyaszépségverseny mellett kézműves foglalkozásokkal, zenés mesejátékkal és tanya olimpiával is készülnek a szervezők - olvasható az alapítvány közleményében.

Nagyszabású magyar üvegművészeti kiállítás nyílik Velencében

2023. június 23. 16:15
Ateneo Veneto-ban, a város legrégebbi aktívan működő kulturális intézményében szeptember 1-15. között látható Glass Art NOW! @ The Venice Glass Week 2023 utazó kiállítás a magyar üvegművészet evolúcióját mutatja be: a történeti üveg mellett a legújabb kortárs törekvések is helyet kapnak.