A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken

2023. július 07. 14:46
A berettyóújfalui Bihar Termálligetben rendezik meg az első Bihari Pikniket július 8-án.
 
A Bihar Termálliget július 8-án, szombaton rendezi meg első alkalommal a Bihari Pikniket, amely gasztronómiai és kulturális esemény egyben. A rendezvényen helyi termelők, a Bihari Népművészeti Egyesület kézművesei mutatják be portékáikat, valamint népi játszóházzal várják a családokat.
A világ hetedik legjobb pizzájából is ehetünk az első Bihari Pikniken
Délután 14 órától Lázár Chef pizzáját lehet megkóstolni, amely 2022-ben a hetedik legjobb pizza lett a világon. Délelőtt birkapörkölt és babgulyás is fő majd a bográcsokban, de koktélok, vízipipa és piknik batyuk is vásárolhatóak lesznek.
 
18 órától a Canarro zenekar szórakoztatja a közönséget, majd este DJ Papp Dániel hívja táncolni a strandolókat egészen 22 óráig.
 
A rendezvény az aznapi strandbelépővel látogatható, külön belépőjegyet nem szükséges rá vásárolni.
 
A Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő július 8-án reggel 9-től este 10-ig tart nyitva.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

A hétvégén ismét megnyílik a Sándor-palota a nagyközönség előtt

2023. május 08. 18:09
A hétvégén ismét megnyílik a köztársasági elnök hivatalának otthont adó budavári Sándor-palota a nagyközönség előtt, Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásának első évfordulóján.

Mintegy 30 borász, 120 féle bor és pezsgősarok is várja a látogatókat a Cifra Borsétán Kecskeméten

2023. március 02. 12:46
Mintegy 30 borász, 120 féle bor, pezsgősarok, gasztronómiai kiállítók és tematikus mesterkurzusok is várják az érdeklődőket a második Cifra Borsétán március végén Kecskeméten - közölték a szervezők az MTI-vel.
A borkóstoló célja Kecskemét és környéke borra, gasztrokultúrára nyitott közönségének megszólítása, valamint a közösségépítés és hagyományteremtés mellett a Kunsági borvidék eseménypalettájának színesítése - fogalmazott Frittmann Péter borász, az esemény főszervezője a közleményben.