A DK-nak sem tetszik a földeladás

2015. október 30. 10:09
A Demokratikus Koalíció véleménye szerint a Fidesz kiskirályok kezébe adja az állami földeket, és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester a legnagyobb gazdálkodó lehet Magyarországon - mondta a párt alelnöke.
 

Varju László úgy fogalmazott: a Fidesz kiadta a jelszót, "falut minden oligarchának", és az évtizedek óta gazdálkodó emberek helyett olyanok vásárolhatják meg az állami földeket, akik eddig "kapát sem láttak a kezükben".

 

További információk az alábbi linken olvashatók:

http://www.hirado.hu/2015/10/26/a-dk-nak-sem-tetszik-a-foldeladas/#

 

Forrás:

http://www.hirado.hu/

Kapcsolódó cikkek

Zárul a mezőgazdasági üzemek energiahatékonyság javítására kiírt felhívás

2019. február 11. 08:11
A Vidékfejlesztési Program minden forrásának a gazdatársadalom és a vidék valós fejlesztési elképzeléseit kell szolgálnia – hangsúlyozta Kis Miklós, vidékfejlesztésért felelős államtitkár szombaton, a Hódmezővásárhelyen megrendezett Gazdanapi Fórumon.

Mi kell a mezőgazdaság további fejlődéséhez? Stabil támogatás és a versenyképesség erősítése

2019. november 08. 09:42
Kulcsfontosságú, hogy ne csökkenjenek a magyar gazdáknak adható támogatások 2020 után – mondta Nagy István az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottsága előtti meghallgatásán. A tárcavezető szerint a versenyképességben még vannak tartalékok. A gazdák is érzik, hogy fejleszteni kell, ezt jelzi a nagymértékű, stabil hitelállomány és az igény a pályázati forrásokra, illetve kamattámogatási konstrukciókra.