A Fornetti Csoport élén új vezetőt avattak

2017. július 27. 09:50
Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától.

A szakember a 2015-ben bekövetkezett tulajdonosváltás óta – amikor is az Arzyta globális pékipari csoport tagjává vált – dolgozik a magyar gyökerű nemzetközi cégcsoport kötelékében, stratégiai ügyekért felelős ügyvezetőként eddig is kulcsszerepe volt a vállalat irányításában. Balthas Klein 2010-ben csatlakozott az Aryztához, amelynek európai és ázsiai divíziójában töltött be különböző pozíciókat.

 

 

„Megtiszteltetés, hogy felkértek ennek a csodás vállalatnak a vezetésére” – mondta a kinevezésével kapcsolatban Balthas Klein. „Egyedi vállalati kultúrával, elkötelezett és tehetséges kollégákkal, remek termékekkel és megoldásokkal bírunk, illetve egy olyan nyerő stratégiát dolgoztunk ki, amely igen dinamikus növekedést tett számunkra lehetővé az elmúlt két évben. Eltökélt, bizakodó és ambiciózus vagyok azzal kapcsolatban, hogy mindezekre az értékekre alapozva tovább építsük a Fornetti sikertörténetét” – tette hozzá. Mint mondja: a vásárlók és a termékek szeretete, a partnerek megbecsülése és az ezen értékekre épülő megoldások tették az Aryzta család elismert és nagyra becsült tagjává a Fornettit.

 


„Húsz évvel az alapítása után a Fornetti remek formában van és olyan stabil alapokkal rendelkezik, amelyekre lehet sikeres jövőt építeni. Izgatottan várom az előttünk lévő feladatokat” – mondta. „A küldetésem, hogy a Fornetti a kollégákkal karöltve tovább haladjon a siker útján, és az egyedi értékeit megőrizve legyen minél sikeresebb és elismertebb nemzetközi márka, hogy egyre több magyar és külföldi fogyasztóhoz juthassanak el a termékeink” – zárja gondolatait a Fornetti Csoport új vezetője.


A Fornetti Aryzta Csoporton belül is kiemelkedő sikerét jelzi, hogy a cég előző vezetőjét, Sebastian Goodingot az Aryzta Csoport európai operációs igazgatójává nevezték ki, aki emellett a Fornetti Csoport elnökeként a jövőben is támogatni fogja a Fornetti sikereit.

(forrás: Élelmiszer Online)
 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

Segítség a jégesőkárosult gazdáknak

2016. június 22. 08:29
2016. június 21-én reggel ismételten súlyos károkat okozott a jégverés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Békés megye északi részében is. A károsodott növénykultúrák köre és a jégesőkárok konkrét mértéke ugyan még nem állapítható meg, de a kárfelmérések a termelői kárbejelentéseket követően megkezdődnek. Fontos, hogy minden kárt szenvedett gazda 15 napon belül megtegye a kárbejelentését.

A 3. Budapest Afrika Fórum a mezőgazdasági kapcsolatok további bővítéséről szól

2018. június 21. 08:00
A keleti és déli nyitás politikája lehetővé teszi, hogy felelevenítsük korábbi gazdasági kapcsolatainkat. Többek között ennek eredménye az immár harmadik alkalommal megrendezett Budapest Afrika Fórum, amelynek ezúttal a mezőgazdaság a témája – hangsúlyozta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese a Vajdahunyad várban tartott rendezvényen.