A gépi kávétól a falusi vendégasztalig – lakossági felmérés az élelmiszerlánc-biztonságról

2017. október 18. 08:05
Olvasóink segítségét kérjük, hogy megtudjuk a felnőtt lakosság élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos véleményét. Kérdőívünkben kíváncsiak vagyunk, írnak-e bevásárlólistát a magyarok, és ki szeretnénk deríteni azt is, nagyobb arányban vesznek-e hazai élelmiszert, mint korábban.

Az eredmények hozzásegítik hivatalunkat, hogy nyomon kövesse hazánk 2013-2022 közötti Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégiájának eredményeit.

Javasoljuk, hogy a gyorsabb és könnyebb kitöltés érdekében asztali számítógépet vagy laptopot szíveskedjen használni. A válaszai rögzítéséhez kérjük, a kérdőív végén kattintson a Küldés gombra. A megkezdett, de félbehagyott kérdőív folytatására sajnos nincs lehetőség. A kitöltés mintegy 15-20 percet vesz igénybe.

A válaszadás önkéntes. A felmérés anonim módon történik, a kitöltő személye semmilyen módon nem azonosítható be.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://goo.gl/forms/utqPdYNXOJuNrzFa2

Válaszát 2017. november 10-ig várjuk. 

Segítő együttműködését és válaszait előre is nagyon köszönjük!

 

portal.nebih.gov.hu

Kapcsolódó cikkek

Egyetlen éjszaka alatt elloptak 150 juhot

2018. szeptember 24. 09:23
150 javarészt vemhes anyajuhnak kélt lába Németország észak-keleti csücskében egyetlen éjszaka alatt. A kár meghaladja a 7 millió forintot. Csak egy teherautó kellett a bűncselekmény elkövetéséhez.

A termelők együttműködésére van szükség a mezőgazdaságban

2018. szeptember 17. 11:09
A mezőgazdasági ágazatokat sújtó legnagyobb probléma, hogy különvált a termelés és a feldolgozás, és ezen a termelők együttműködésével lehet változtatni - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton a Nógrád megyei Karancskesziben.