A magyar drogerie markt is beállt a sorba

2020. március 23. 08:15
Valamennyi online boltot és kiszállítást biztosító boltláncnál óriási lett a forgalom. Most a drogerie markt jelezte, hogy csúszások lehetnek.

Az elmúlt napokban az online boltot is működtető kiskereskedelmi láncok sorra jelezték, hogy a nagy forgalom miatt a korábban megszoktottnál későbbi időpontra tudnak kiszállítást vállalni.

A drogérialáncok közül a Rossmann drogérialánc a napokban közölte, hogy az online boltja reggel 6-tól várja a megrendeléseket a kapacitások erejéig. Ha ezek betelnek, akkor már nem fogad be újabbakat, ebben az esetben másnap érdemes újra megpróbálni. A Rossmann a most leadott megrendeléseket várhatóan 14 napon belül juttatja célba.

A rivális drogerie markt (dm) is megszólalt:

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelések kiszállításának visszaigazolásában, illetve a kiszállításban akár egyhetes csúszás is várható. Az önök érdekében az utánvétes fizetés lehetőségét átmenetileg felfüggesztettük. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

- derül ki a boltlánc tájékoztatójából.

Kapcsolódó cikkek

Az agrárkamara sürgős megoldást szorgalmaz az öntözés problémáira

2016. április 19. 07:52
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) tárcaközi egyeztetést kezdeményezett az öntözés problémáinak hatékony és gyors megoldása érdekében a Földművelésügyi Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Miniszterelnökség között, bevonva a Nemzetgazdasági Minisztériumot is - mondta el a NAK alelnöke, Hubai Imre Szigetszentmiklóson, sajtótájékoztatón. 

Hűtőházat épített 1,2 milliárd forintból a BLTZ-Invest Kft.

2016. március 30. 11:18
Több mint 1,2 milliárd forintot fordított egy hűtőház felépítésére a gyümölcs bércsomagolással és bérhűtéssel foglalkozó BLTZ-Invest Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gégényben - közölte a társaság az MTI-vel.