A magyar drogerie markt is beállt a sorba

2020. március 23. 08:15
Valamennyi online boltot és kiszállítást biztosító boltláncnál óriási lett a forgalom. Most a drogerie markt jelezte, hogy csúszások lehetnek.

Az elmúlt napokban az online boltot is működtető kiskereskedelmi láncok sorra jelezték, hogy a nagy forgalom miatt a korábban megszoktottnál későbbi időpontra tudnak kiszállítást vállalni.

A drogérialáncok közül a Rossmann drogérialánc a napokban közölte, hogy az online boltja reggel 6-tól várja a megrendeléseket a kapacitások erejéig. Ha ezek betelnek, akkor már nem fogad be újabbakat, ebben az esetben másnap érdemes újra megpróbálni. A Rossmann a most leadott megrendeléseket várhatóan 14 napon belül juttatja célba.

A rivális drogerie markt (dm) is megszólalt:

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelések kiszállításának visszaigazolásában, illetve a kiszállításban akár egyhetes csúszás is várható. Az önök érdekében az utánvétes fizetés lehetőségét átmenetileg felfüggesztettük. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

- derül ki a boltlánc tájékoztatójából.

Kapcsolódó cikkek

Kevesebbet kell adózni a vadon gyűjthető termények után

2016. március 02. 19:27
Január elsejétől egyszerűsödött a szabadon szedhető termékek értékesítése.

Ha kivesznek a méhek...

2016. március 21. 08:07
Az elmúlt ötven évben 300 százalékkal nőtt a világon a rovarok által beporzott növénykultúrák termőterülete. Ezt sokkal kisebb mértékben követte a méhcsaládok számának bővülése. A következmények riasztóak: száz legfontosabb terményünk háromnegyede tűnhet el asztalunkról.