A magyar drogerie markt is beállt a sorba

2020. március 23. 08:15
Valamennyi online boltot és kiszállítást biztosító boltláncnál óriási lett a forgalom. Most a drogerie markt jelezte, hogy csúszások lehetnek.

Az elmúlt napokban az online boltot is működtető kiskereskedelmi láncok sorra jelezték, hogy a nagy forgalom miatt a korábban megszoktottnál későbbi időpontra tudnak kiszállítást vállalni.

A drogérialáncok közül a Rossmann drogérialánc a napokban közölte, hogy az online boltja reggel 6-tól várja a megrendeléseket a kapacitások erejéig. Ha ezek betelnek, akkor már nem fogad be újabbakat, ebben az esetben másnap érdemes újra megpróbálni. A Rossmann a most leadott megrendeléseket várhatóan 14 napon belül juttatja célba.

A rivális drogerie markt (dm) is megszólalt:

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelések kiszállításának visszaigazolásában, illetve a kiszállításban akár egyhetes csúszás is várható. Az önök érdekében az utánvétes fizetés lehetőségét átmenetileg felfüggesztettük. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

- derül ki a boltlánc tájékoztatójából.

Kapcsolódó cikkek

Nem csak a magyarok félnek szabadságra menni

2019. szeptember 05. 11:21
Kevesebb amerikai veszi ki a szabadságát és rövidebb időre mennek – mert féltik munkahelyüket, vagy nincs pénzük elutazni – írja a Privátbankár.

Idén is meghirdetik a legszebb konyhakertek versenyét

2017. március 24. 07:16
Meghosszabbították a szervezők a Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program nevezési idejét a nagy érdeklődésre tekintettel, április 30-ig jelentkezhetnek azok a szervezetek, amelyek településükön meghirdetik a versenyt.