A magyar drogerie markt is beállt a sorba

2020. március 23. 08:15
Valamennyi online boltot és kiszállítást biztosító boltláncnál óriási lett a forgalom. Most a drogerie markt jelezte, hogy csúszások lehetnek.

Az elmúlt napokban az online boltot is működtető kiskereskedelmi láncok sorra jelezték, hogy a nagy forgalom miatt a korábban megszoktottnál későbbi időpontra tudnak kiszállítást vállalni.

A drogérialáncok közül a Rossmann drogérialánc a napokban közölte, hogy az online boltja reggel 6-tól várja a megrendeléseket a kapacitások erejéig. Ha ezek betelnek, akkor már nem fogad be újabbakat, ebben az esetben másnap érdemes újra megpróbálni. A Rossmann a most leadott megrendeléseket várhatóan 14 napon belül juttatja célba.

A rivális drogerie markt (dm) is megszólalt:

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelések kiszállításának visszaigazolásában, illetve a kiszállításban akár egyhetes csúszás is várható. Az önök érdekében az utánvétes fizetés lehetőségét átmenetileg felfüggesztettük. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

- derül ki a boltlánc tájékoztatójából.

Kapcsolódó cikkek

Alternatív nemzetközi szakszervezeti modell kínálhat valós védelmet a munkavállalóknak

2019. április 23. 15:00
A közös értékek mentén köt együttműködési megállapodást a Munkástanácsok Országos Szövetsége és az egyik legnagyobb olasz szakszervezeti konföderáció, az Unione Generale del Lavoro (UGL) a napokban. Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke a Magyar Nemzetet arról tájékoztatta, az együttműködés alapja a munkavállalók valós érdekvédelmének előmozdítása, amelyet a két konföderáció az úgynevezett részvételi szakszervezeti modellel kíván segíteni.

Lesznek bérajánlások

2017. január 30. 10:53
2017. január 27-én tartotta ülését a LIGA Tanács. A testület módosította a LIGA Szakszervezetek Alapszabályát, döntött a tulajdonában álló ingatlanokról, tájékoztatót hallgatott meg a 2016. évben végzett érdekvédelmi tevékenységről és a szervezet pénzügyeiről és gazdálkodásáról.