A Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztályának gyászjelentése

2019. február 25. 08:24
NEKROLÓG

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2019. február 8-án életének 71. évében elhunyt Pflum Károly munkavédelmi szakember, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség volt munkatársa. 
Elévülhetetlen érdemei voltak a műszaki-szabályozási feladatok ellátása terén. Aktív szerepet vállalt a Magyar Szabványügyi Testület 17 különféle, munkabiztonságot érintő Műszaki Bizottságának szabványosítási tevékenységében. Számtalan belső használatú és ügyfelek számára szóló szakmai anyagot és módszertani útmutatót készített.
Haláláig a Nemzeti Akkreditáló Hatóság vezető minősítője volt.

Távozásával súlyos veszteség érte a munkavédelmi szakmát. Emlékét kegyelettel megőrizzük.
 

ommf.gov.hu

Kapcsolódó cikkek

A munka a megélhetés eszköze legyen, ne pedig halálok!

2019. április 26. 08:27
Az Európai Szakszervezetek Szövetsége (ESZSZ) április 28-a alkalmából közleményben emlékeztet, hogy a munkahelyi megbetegedések, betegségek és balesetek következtében évente közel kétszázezer ember hal meg az Európai Unióban.

Munkavédelmi képviselő választása

2019. november 18. 07:55
Olvasónk munkavédelmiképviselő-választási kérdéssel fordult hozzánk. Arra volt kíváncsi, hogy a feltételként előírt 20 fő számítása miként történik, illetve arra, hogy a választás lebonyolítására ki kötelezett. Dr. Kéri Ádám ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő válaszolta meg részletesen a kérdést.