Agraria 2024

2024. április 10. 15:49
Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Állattenyésztési Szakkiállítás
Agraria 2024
Az Agraria az első vásár, amelyet a DLG International GmbH Romániában szervezett. A szakkiállítás széles témakört ölel fel: mezőgazdaság, állattenyésztés, élelmiszer és csomagolás, kertészet, menedzsment és tanácsadás, elektronika, ill. mechanika, mezőgazdasági szolgáltatások, állami és nem állami intézmények.
 
Időpont: 2024. 04. 18. – 2024. 04. 21.
Helyszín: Jucu, Cluj County, Románia
 
Élőállat-kiállítás, körbemutató, vetélkedők, szarvasmarha-értékelés, Angus szarvasmarha-aukció, konferenciák és fórumok járulnak hozzá az Agraria sikeréhez. Fontos találkozóhely a gazdálkodók, szakemberek számára.
 
További információkat az eseményről a hivatalos weboldalon találhatsz.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Nobilis: cél az élelmiszeripar fejlesztése

2023. augusztus 25. 13:48
Ez az év az inflációról szól, és a mi feladatunk, hogy letörjük, ebben pedig jó úton haladunk – jelentette ki dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára a IX. Agóra konferencián, Etyeken.

MEGHÍVÓ: Talajélet és tápanyag-gazdálkodás a gyümölcstermesztésben -2023.01.30-31.

2023. január 13. 12:54
A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács következő, 2023. január 30-31-ei szakmai és szaktanácsadási rendezvénye a talajéletet, valamint a talajban lezajlódó folyamatokat és a tápanyag-gazdálkodás összefüggéseit helyezi a középpontba.
 
Neves külföldi és hazai előadókkal vitatjuk meg a talajuntsággal, a humusztartalommal, valamint a talaj biológiai aktivitásával és tápanyagszolgáltató képességével kapcsolatos legfontosabb és legkorszerűbb ismereteket, továbbá a mérés, tervezés és beavatkozás lehetőségeit.