Agrárszektor 2017: jön a magyar mezőgazdaság csúcskonferenciája

2017. november 10. 09:40
Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos agrárkonferenciáját, amely az egyik legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt fél évtized során.

A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosít platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

Agrárszektor

A magyar agrárium legfontosabb témái lesznek terítéken.

A Portfolio Csoport a 2017-es Agrárszektor Konferenciát november végén rendezi Siófokon. A rendezvényt a legfontosabb agrár-networking eseményként tartják számon a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar szereplői. A résztvevők a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaphatnak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Az előadásokon, vitafórumokon olyan szakemberek, agrárpolitikusok, cégvezetők vesznek részt, mint Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Szabó Miklós, a Tranzit-KER Zrt. vezérigazgatója, Hadászi László, a KITE Zrt. fejlesztési és szaktanácsadási igazgatója, Bognár Lajos országos főállatorvos, Pókos Gergely, a Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyettese, Font Sándor, a Mezőgazdasági Bizottság elnöke vagy Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke.

A kétnapos konferencián olyan fontos és aktuális témákról is szó lesz, mint a Közös Agrárpolitika jövője, az agrárium finanszírozása, az állattenyésztés és a növénytermesztés idei évi kihívásai, az új Nemzeti Fehérjeprogram, az integrációs törvény körüli viták vagy a mezőgazdaság innovációs forradalma. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatja az „Agrárszektor 2017 - Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is, amely a benne felvonultatott portrékkal és szakcikkekkel teljes körűen és hitelesen világítja át a hazai agrárszektort.

A konferenciáról bővebb információt ide kattintva találhat.

agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Új Gazdálkodói Kézikönyv a zöldítésről

2016. április 28. 10:30
A szaktárca és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös munkájának eredményeképpen megjelent a frissített Zöldítés Gazdálkodói Kézikönyv.

Egymás után nyitnak a szedd magad eperföldek – Az országos lista

2018. május 15. 09:18
Ha magunk szedjük, sokkal jobban ízlik, ráadásul az eperföldön rengeteget lehet csipegetni, és míg a vödreinket, rekeszeinket lemérik, bennünket nem!